Slik feilsøker for en frontrute Defroster

En frontruten defroster er en veldig praktisk enhet. Det kan bidra til å eliminere tåke, frost eller is fra frontruten uten skraping, og selv holde den fra forming i de fleste tilfeller. Hvis du mistenker at din defroster ikke fungerer som den skal, er den beste tingen å gjøre er å følge noen enkle feilsøkingstrinn for å finne årsaken til problemet. I de fleste tilfeller kan det være en ganske enkel løsning som du kan utføre selv. Du trenger
Bruksanvisning
Volt meter, Elektrisk tape
Replacement sikring (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk sikringen for defroster. Konsultere bruksanvisningen hvis det er nødvendig for å bestemme plasseringen av sikringen. Bruk en volt meter hvis det er mulig å sikre at sikringen fungerer.
2

Bytt sikring ved å trekke den ut med sikringen avtrekker i sikringsskapet. Skaff en ny sikring fra en auto-butikk og sette den nye sikringen på plass.
3

Kontroller ledningene som kommer fra sikringsskapet hvis mulig, og reparere eventuelle problemer med elektrisk tape.

4

Kontroller ledningen som går direkte til defroster. Dette er vanligvis koblet til et felt der du kan noen ganger bli frakoblet.
5

Bruk vinduet defroster kategorien lim for å reparere tilkoblingen kategorien. Følg instruksjonene i settet, da de kan variere.
6

Inspiser defroster rutenettet for skader. Bruk et vindu defogger reparasjonssett å reparere rutenettet om nødvendig. Følg instruksjonene for settet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67439.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer