Hvordan diagnostisere en Power Steering Pump

En servostyring pumpe kunne ha en lekkasje, eller lagrene kan være dårlig. Enten problem fører til en sutre, men hvis lagrene er ille nok, kan de forårsake en sliping lyd. Hvis pumpe, linjer eller stativ er lekker, må du reparere problemet så snart som mulig. Hvis pumpen går tom for væske, kan det føre til at lagrene ikke virker. I tillegg til lagrene funksjonsfeil, vil du ikke ha servostyring. Hvis lagrene feil, til slutt, vil du miste servostyring. Hvis skivene er dårlig, vil beltet ikke slå av pumpen, et problem som også vil hindre deg fra å ha servostyring. Instruksjoner
en

Sjekk for lekkasjer på pumpen, linjene på baksiden av pumpen, der linjene feste til utstyr eller rack, og på stativet. Reparere problemet, og deretter fylle på servostyring pumpe reservoaret. Test-systemet for å sikre at pumpen ikke ble skadet. Det kan mens i noen minutter, til væsken gjør sin vei gjennom systemet.
2

Se på spenningen på beltet. Hvis du har en V-belte, det vil vri 90 grader hvis spenningen er riktig. Hvis det vrir mindre enn 90 grader, er det for stramt og kan føre til at pumpen skivene å sutre. Hvis den er for løs, vil beltet ikke slå pumpen grundig. Løsne spenningen på beltet hvis det er for stramt, og hvis det er for løs, bytte beltet.
3

Wobble skivene frem og tilbake med beltet av. Hvis trinse vingler, erstatte pumpen. Snurr hjulet hvis det ikke vingle. Hvis skivene har motstand eller lager støy mens du spinner den, lagrene er dårlige. Sett pumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68087.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer