Slik feilsøker en Ford F-150 Engine

Motorer er komplekse og noen komponenter er vanskelige å nå. Feilsøking av problemer kan være vanskelig, spesielt hvis du arbeider med en eldre Ford F-150 pickup lastebil som har hatt mange år med slitasje. En metode fokuserer og strømlinjeformer prosessen. Du kan bruke F-150 er On-Board Diagnostics System for fører og lage en liste over målrettede motor steder. Du trenger
Byglingstråd
OBD-II Diagnostics kode leser
Vis flere instruksjoner
F-150s Før 1996
en

Start F- 150 er motoren og la den gå til den når normal driftstemperatur. En løpende air condition vil endre dette noe, så sørg for at A /C-systemet er av. Når motoren er varm, skru den av og vente
2

Åpne panseret og finn Self Test Outlet og selvtest Input. De vil være mot baksiden slutten av motorrommet. Outlet er trapesformet og har seks sider, den Input er en liten plast-port på en pigtail-stil ledning
3

Koble Outlet og Inlet med en jumper wire.. The Outlet har to rader med spilleautomater. Den nederste raden har bare to spor og jumper wire bør være koblet til en på venstre.
4

Vri tenningsnøkkelen til "On", men starter ikke motoren.

5

Count blinker og belgfrukter. Ford koder kommer i to tall. Den første vil være et langt lysblink og den andre vil være en kortere puls. For eksempel vil kode 27 være representert av to blink deretter syv pulser. En pause på noen få sekunder vil oppstå mellom feilkoder. Skriv ned koden tall og slå av F-150 når du er ferdig. Fjern jumper wire og lukk panseret.
6

Slå opp til koding beskrivelser på nettet. De vil ikke være i F-150 brukerveiledning. Kopier definisjonene ved siden av koden tallene du har skrevet ned. Gå tilbake til F-150, åpne panseret og gjennomføre en fokusert undersøkelse.
F-150s etter 1996
7

Plugg OBD-II scanner i diagnostisk uttaket til høyre for rattet, under dashbordet. Slå på skanneren hvis den ikke gjør det selv aktivere.
8

Sett nøkkelen inn i tenningen og vri til "On". Du må kanskje starte motoren, men det avhenger helt av skanner du bruker. Skannere har forskjellige operativsystemer og knapp konfigurasjoner. Rådfør deg alltid med skanneren håndbok for nøyaktige prosessen skanneren krever.
9

Bruk koden-henting prosessen skissert i skannerens håndbok. Noen skannere automatisk trekke kodene, men noen trenger bestemte taster som trykkes. Når kodene vises på skanneren, kompilere en liste. Plasser alle feilkoder på toppen av listen. Disse feilene har skjedd ofte, og bør undersøkes først. Sett alle de ventende koder under feilkoder. De ventende kodene kanskje ikke har skjedd så ofte, men de er fortsatt feil og er verdt å undersøke.
10

Snu F-150 og skanneren av. Ta skanneren er kabelen fra den diagnostiske uttaket. Rådfør deg med skanneren håndbok for koding definisjoner. Skanneren vil avsløre bare de generelle OBD-II-kodene som brukes i alle biler produsert etter 1996. Din F-150 i håndboken vil ikke funksjonen Fords supplerende koder. Disse, derimot, kan så opp på nettet. Når du har funnet alle de koding definisjoner, legge dem ved siden av kodene på listen din.
11

Åpne F-150 hette og begynne et målrettet etterforskning. Start på toppen av listen og kryss av kodene når du har fjernet dem fra betraktning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66393.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer