Mulige årsaker til å tegne et bilbatteri Down

En bilens elektriske system er som den kinesiske mur, skremmende å se på, men bygget en brikke om gangen med den enkleste av komponenter og prinsipper. Batteriet sitter i hjertet av det elektriske systemet, som gir den energien som strømmer gjennom den og fungerte som et oppbevaringssted for strøm fra dynamoen. Strøm Problemer vanligvis kommer ned til en av to ting: Batteriet får mindre strøm enn det er å sette ut, eller det er ikke lagre kraften det blir. Unnlatelse av å lade

bilens batteri og dynamo er to sider av samme system, bilen får sin strøm fra batteriet, og batteriet får sin strøm fra dynamoen. En dynamo som ikke klarer å lade vil ikke påvirke hvordan bilen går, det betyr bare selve batteriet ikke får juice så fort som det er å sette det ut. Mulige årsaker til manglende lade inkludere en dårlig dynamo, dynamo likerettere eller spenningsregulator, løse tilkoblinger på dynamo eller batteri eller en dårlig motor bakken.
Dynamo ladebryteren
< p> For å lade batteriet, må en dynamo fullføre en krets mellom seg selv og chassis. Generatoren har en rpm bryter inni som gir energi til sine magnetiske spoler, hvis det bryter ikke aktivisere feltspolene fordi det er feil eller fordi det har aldri aktiveres ved motorturtall, vil den ikke klarer å lade batteriet. Faktisk er det mulig å drepe batteriet ved å bare starte bilen og la den gå på tomgang i 20 minutter eller så uten å trykke gassen for å engasjere dynamoen.

Shorts i Dynamo

dynamo i seg selv kan trekke strøm fra batteriet hvis det shorts internt. Spolenes ledninger i en vekselstrømsgenerator er meget nær hverandre og er tilfelle, og de kan og vil kortslutte. Når en kortslutning - en krets som lukkes ved et uhell, fordi en kraft ledning kommer i kontakt med bakken - skjer i generatoren, vil det kontinuerlig suge saft fra batteriet for å energisere magnetene. Her er en rask test: Med motoren og nøkkelen av, hold en baufil blad mot dynamo saken. Hvis det stikker, har dynamoen kortsluttet internt og feltspolene produserer et konstant magnetfelt.
Shorts i chassis

Kortslutninger kan skje i chassiset, også, som et resultat av en kraft ledning som kommer i kontakt med et underlag, eller fordi et relé holder seg lukket. Slike feil er ikke like vanlig i dag som de pleide å være, først og fremst fordi de fleste av bilens elektriske system er koblet til en strømkrets som kommer på når du vrir om nøkkelen. Non-byttet kretser som frontlykter, interiør lys og muligens kjølevifte er steder du sannsynligvis til å møte batteriet lades med tenningen av.
Batteri Feil

kortslutning kan skje inne i batteriet akkurat som i chassis og dynamo, men det er sjelden sammenlignet med forekomsten av eksterne shorting. Alle batterier vil selvutlading over tid, for et bilbatteri, er det vanligvis rundt 1 prosent effekttap per dag. Dette betyr at selv om det bare sitter, vil bilens batteri dø etter ca tre måneders lagring. Høyere lagringstemperatur akselerere kjemiske reaksjoner i batteriet, livgivende selvutlading. Lave temperaturer bremse kjemiske reaksjoner, som bremser selvutlading men også reduserer batteriets spy makt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68548.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer