Overføring Jolts Når du skifter fra første til andre

rystelser og krampetrekninger mellom girene er ofte en av de første indikasjonene du vil legge merke til når bilen begynner å få problemer med overføringen. Det finnes en rekke ulike problemstillinger som kan føre til overføring til rykk. Det er viktig å sikre at du får en riktig diagnose av din overføring problemer fra en sertifisert mekaniker for å sikre at problemet blir løst før varig eller permanent skade kan oppstå eller du sitter igjen uten transport. Lav Transmission Fluid

En av de vanligste årsakene til problemer med overføringen er lav girolje. Overføring væske gir smøring mellom girene for overføring din når det skifter. Hvis det ikke er nok girolje, kan bilen klunk i gir når det skifter uten beskyttelse av smørende væske. Hvis et kjøretøy går uten tilstrekkelig overføring væske i en lang periode, kan det permanent skade girkassen.
Feil girolje

Transmission væskene kommer i ulike tykkelser og konsistenser. Bruk av feil overføring væske kan la overføring uten nok smøring, noe som kan føre til ujevn giring og rystelser. Hvis du mener at feil type overføring væske har blitt brukt, bør du ha din mekaniker skylle overføring og sette ny væske i.
Sensorer

Electronic sensorer styre når og hvordan de automatiske girkasse skift. Dersom sensorene ikke leser informasjon om bilens hastighet og akselerasjon riktig, kan kjøretøyet skifte dårlig, skifte sent, klunk i gir eller ikke skifte i det hele tatt.
Wear og Tid

Jo eldre bilen er, og jo flere miles den har reist, jo mer sannsynlig er det at sendingen din vil utvikle problemer. Humping mellom tannhjul kan være det første tegn på at overføring tannhjul og foringer begynner å slites ut, forårsaker bilen å ikke skifte så effektivt og smidig som det en gang gjorde. I dette tilfellet vil overføringen trolig måtte bygges om eller skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67078.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer