Hvorfor er gass Gauge i My Chevy Truck fungerer ikke sant?

En ødelagt gass gauge kan føre til betydelig frustrasjon for sjåførene. Inntil en fix er gjort, noen drivere ty til gjetting og forsøke å anslå deres gassforbruk ved å holde styr på antall miles kjørt siden tanken var sist fylt . Kjente problemer

Det vanligste problemet med bensinmåler rapportert av Chevy lastebil eiere er en fullstendig fiasko å registrere drivstoff nivå . Bensinmåler sitter på tom, selv etter at du har nettopp fylt opp tanken . Denne feilen er ofte kombinert med en temperaturmåler fiasko .
Årsaker

Over tid tærer bensin bensinmåler sensor . I noen tilfeller problemer i det elektriske systemet , for eksempel en defekt tenningslåsen eller instrumentpanelet , har skylden . I nyere biler er utstyrt med kjørecomputer , en defekt lesing noen ganger kan bli " ryddet " og bensinmåler restaurert til orden ved å tilbakestille datamaskinen , som innebærer å koble fra batteriet for en kort tid .
< br >
Solution

Koble fra batteriet i 10 til 15 minutter. Deretter koble til batteriet og teste bensinmåleren. Hvis bensinmåler fortsatt feil , må du kanskje erstatte drivstoff sensor , tenningslåsen eller instrumentpanelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66822.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer