Problemer med ABS Brake varsellampe

Blokkeringsfrie bremsesystemer er standard i de fleste moderne biler. De lar et dekk å fortsette å slå litt for å hindre skrens hvis du treffer bremsene og bilen stopper ikke umiddelbart. Det er vanligvis et lys på dashbordet som vil lyse for å indikere et problem med dette systemet. Hvis denne lampen slås på, er det en rekke ting du kan gjøre for å prøve å finne ut av problemet selv. Du trenger
service manual for bilen din
flat skrutrekker
Replacement sikring (valgfritt)
Aerosol kontakt renere
multimeter (valgfritt)
Jack

Vis mer Instruksjoner
en

Slå bilen av. Vent ett minutt før du starter den opp igjen. ABS-maskinen gjør en selvdiagnose hver gang du slår på tenningen.
2

Observer ABS varsellys. Hvis den fortsatt lyser, går du til trinn tre.
3

Finn sikring panel for ditt kjøretøy med service manual. Det er generelt under panseret eller under dashbordet.
4

Åpne sikringen panel og observere ABS sikring. Bytt om nødvendig. Hvis du byttet ut sikringen, gjenta trinn 1 og 2. Hvis sikringen var i orden, må du skifte sikring panel dekke og gå til trinn 5..
5

Finn ABS kontrolleren bruker tjenesten manualen.
6

Fjern viktigste kontakten fra ABS kontrolleren. Observere tilstanden til hver. Se etter rust eller rusk som kan blokkere signalet. Spray hver med aerosol kontakt renere.
7

Test hver ledning kontakten med multimeter og sammenligne målingene med normene i service manual. Hvis noen målinger er lav, må du kanskje erstatte det wire eller hele ABS-kontrolleren. Hvis du ikke har et multimeter, hopper du over dette trinnet.
8

Sett den viktigste kontakten til sin plass på ABS-kontrolleren.
9

Hev bilen med en jekk langt nok for deg å inspisere hjulet brønner.
10

Finn hjulet fartsmåleren. Observere dens tilstand. Løse eller manglende ledninger må byttes ut.
11

Gjenta trinn 1 og 2. Hvis ABS-lampen lyser fortsatt, ta kontakt med en butikk som har en ABS Scan Tool. Dette vil koste vanligvis mellom $ 50 og $ 100, men vil gi deg en kode som vil fortelle deg nøyaktig hva som er galt med ABS.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66220.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer