1994 Chevrolet C1500 vil ikke starte

The 1994 Chevy C1500 Silverado ble oftest utstyrt med enten 4,3-liters V-6 eller kraftigere 5,7-liters V-8. Lastebilen har en rekord på bevist pålitelighet og er sjelden utsatt for alvorlige mekaniske problemer. Det er noen enkle tester for å fastslå hvorfor 1994 C1500 vil ikke starte. Disse kan utføres av en bestemt gjør-det-yourselfer med noen enkle verktøy. Du trenger
multimeter
Fuel trykkmåler
Inline gnist tester
Timing lys
Tennpluggnøkkel
Compression måle
Vis mer Instruksjoner

1.

Test for riktig spenning på batteriet, og med batteriet under belastning. Batterispenning bør være mellom 12 og 13,5 volt på batteriet. Mens han fortsatt holder multimeter fører til terminalene, har en assistent forsøk på å sveive motoren. Spenningen skal ikke falle under 9 volt. Hvis den gjør det, må batteriet lades eller byttes. Selv om batteriet fortsatt snur bilen over, vil noe under 9-volts verdi ikke aktivere kontroll modul eller drivstoff injektor.
2

Kontroller at bensinmåler fungerer, og det er faktisk drivstoff på tanken. Test drivstoff press. Med nøkkelen i "Off" posisjon, fester drivstoff trykkmåler til montering på drivstoff linje. Prøver å starte bilen, og ta lesing fra måleren. Det bør være mellom 9 og 13 psi. Hvis ikke, sjekk drivstoffilter. Sjekk også makt til drivstoffpumpen, og sørge for at bensinpumpen stafett fungerer. Hvis disse trinnene ikke fungerer, vil drivstoffpumpen må byttes.
3

Sjekk for gnist. Fjern nummer én tennplugg ledning, og installere en inline gnist tester. Har en assistent forsøk på å skru av motoren, og se om det er gnist. Det bør være en varm hvit gnist i vinduet av gnist tester. Hvis det ikke er det, må du først fjerne kontroll modul, funnet under distributør cap, og har den testet av en lokal auto deler butikken. Dette er den vanligste årsaken til ingen gnist på en Chevy C1500. Hvis modulen tester god, fjerne spolen fra toppen av fordeleren hetten, og har det testes også. Sjekk alle grunnlag, som en dårlig bakken vil også føre til ingen gnist.
4

Sjekk timing. Mens distributør hetten er fjernet, har en assistent sveiv motoren, og sikre at distributøren rotor roterer. Hvis det ikke blir distributør akselen eller utstyr skadet, og distributøren vil måtte byttes ut. Monter distributør, og med en induktiv timing lys, teste timing. Med klemmen rundt nummer én tennplugg ledning, mål timing lys i timing fanen like over harmonisk balancer. Tidspunktet lyset skal belyse taktmerkene når det blinker. Hvis den ikke gjør det, ser din service manual eller utslipp klistremerke under panseret på bilen din for å bestemme timing spesifikasjoner og justering.
5

Sjekk for tilstrekkelig komprimering. Hvis Chevy fremdeles ikke vil starte, bruke en tennplugg fastnøkkel til å trekke nummer én tennplugg, og installere kompresjon tester adapter. Sveiv motoren i fem sekunder, og deretter sjekke lesing. Det bør være mellom 90 og 110 psi. Sjekk alle de andre sylindrene også, installere hver plugg før testing av neste sylinder. Skriv alle resultatene ned. Sylinderen lesing bør alle falle innenfor spesifikasjonen, og bør ikke variere med mer enn 5 prosent. Hvis de gjør det, er det interne motorproblemer. Konsultere en profesjonell for riktig diagnose og reparasjon alternativer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66870.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer