Hvordan sjekke en termostat i en bil for problemer

Se på temperaturmåleren i bilen holde seg lav etter noen få miles av kjøring kan være betenkelig eller rett og slett skummelt hvis måleren advarer deg av en overopphetet motor. En fastkjørt termostaten i åpen eller lukket stilling er et vanlig problem i en automotive kjølesystem etter miles av tjenesten, og en relativt billig reparasjon jobb. Men før du går og kjøper en ny erstatning, sjekk termostat og sørg for at du trenger å installere en ny enhet. Instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen din og finn termostathuset. Avhengig av det aktuelle kjøretøyet år og modell, kobler den øvre eller nedre radiatorslange til huset, som monteres på motoren med to eller tre bolter.
2

Fjern radiatorlokket, hvis denne finnes . Eller lage et notat av kjølevæske nivå på kjølevæske reservoaret. Dette er den plastflaske på passasjersiden i motorrommet og koblet til radiatoren gjennom en gummislange.
3

Sett overføring til nøytral, ta på parkeringsbremsene og starte motoren . La motoren på tomgang og gå rundt fronten av bilen.
4

Se kjølevæske. Hvis du ser kjølevæsken strømmer gjennom radiatoren halsen, eller nivået faller på reservoaret, er termostaten trolig sittende fast åpen. Vent i 10 minutter, deretter øyeblikk berøre motorblokken ved siden av termostathuset og radiatoren slange koblet til den med tuppen av fingrene. Begge overflater bør ha omtrent samme temperatur, dersom termostaten er fast åpen. Slå av motoren og sett på termostaten.
5

Vent noen minutter for å la motoren temperaturen til å gå opp, hvis kjølevæsken ikke flyter som du ser gjennom radiatoren halsen eller nivået forblir den samme i reservoaret. Før temperaturmåleren når den røde linjen, bør du se kjølevæsken begynner å strømme gjennom radiator halsen eller nivået dråpe i reservoaret. Hvis ikke, skal du øyeblikkelig ta på motorblokken ved siden av termostathuset og radiatoren slange koblet til den med tuppen av fingrene. Hvis motoren overflaten føles varmere enn slangens overflate, blir termostaten fast i lukket stilling. Slå av motoren og sett på termostaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66186.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer