En oljelekkasje i drivstoffilter Housing av en Ford F-250

The drivstoffilter boliger på Ford F-250 er installert langs drivstoff linje og holder drivstoffilter. Formålet med drivstoff filteret er å rense forurensninger fra drivstoffet som drivstoff passerer gjennom filteret. Dersom oljen begynner å lekke inn i drivstoffilteret bolig, tresko oljen drivstoff filter for tidlig, hindrer drivstoff fra å passere gjennom drivstoffilter husenheten. Fuel Filter Housing O-ring

En teknisk service bulletin (TSB) fra produsenten av Ford F-250 lastebil gjelder defekte O-ringer. O-ringene forhindrer drivstoff lekker ut av dieselfilter bolig og olje linjer. Når de ikke fungerer ordentlig, olje lekker ut på motoren, kjører ned drivstoff linje. Når oljen når drivstoffilter bolig, kan oljen trenge inn i huset og komme inn i drivstoffilteret.
Oil Pump Gasket

annen TSB publisert på Ford F -250 fastslår at olje samler seg i bunnen av olje-pumpen. Denne oljelekkasjen skyldes en pakning på oljepumpe som ikke er forseglet riktig, og kan bli skadet, kanskje ved forverring fra urenheter, forårsaker de samme problemene i filteret.
Injeksjon Kontroll Pressure

lav injeksjon kontroll trykket i Ford F-250 er også rapportert av produsenten i en TSB. TSB sier at motoren er vanskelig å starte, spy lenger før oppstart eller ikke starter i det hele tatt på grunn av olje i brenselet filterhuset. Når olje lekker ut i oljefilterhuset, blir det i drivstoff linjer og renner ut i injektor system. Etter å ha nådd injektor system, fører til at olje og drivstoff blanding tresko opp injeksjon kontroll og lav kontroll press, så dette lavtrykket er en annen følge av oljelekkasjer.
High Pressure Oil System

Ford F-250 har et problem med høyt trykk oljesystem. som skaper lekkasjen i oljeledningene. En rekke TSBs rapporten at F-250 motor rykk under akselerasjon, nøler under kjøring, og har avfyring sylindere og en overdreven mengde eksos røyk etter oppstart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67268.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer