Auto AC Problemer

Når aircondition (AC) går ut i bilen midt på sommeren, kan det hende du tror det er det verste som kan gå galt. Før du panikk over hvor mye reparasjonen kommer til å koste, feilsøke AC først å lære omfanget av problemet, som vil hjelpe deg å bedre beskrive AC problemet til mekaniker og, forhåpentligvis, redde deg fra kostbare reparasjoner.
Er bilens AC blåser kald luft?
Vanlige AC problemer

Vanlige AC problemer inkluderer lekker kjølemiddel, sporadiske temperaturer, støyende kompressor og illeluktende luft.
lekker kjølemiddel

lekker kjølemiddel skjer ofte med eldre biler, fordi det ikke er nok kjølevæske i forsamlingen. Noen ganger er det ikke på grunn av mangel av kjølemiddel, men fordi det ikke kan være en lekkasje i AC-kompressor, fordamper eller langs slangene. Når det er lekkasjer, enten fra ødelagte slanger eller dårlige forbindelser innen montering, vil dette normalt føre til systemet nedleggelse. En mekaniker kan se etter lekkasjer og fortelle deg det beste løpet av handlingen for den spesifikke lekkasjen.
Sporadiske Temperaturer

Sporadiske temperaturer skje når bilen blåser varm og kald off og på. Dette er et resultat av at fuktighet trenger i systemet og forårsaker isdannelse og hindrer åpning røret nær fordamperen. Hvis du forklare dette problemet til mekaniker, kan han bruke et vakuum pumpe for å presse fuktighet ut. Sporadiske temperaturer kan også skje som en følge av problemer i bilens elektriske system. Kompressoren clutch kan være ute av stand til å motta en sterk nok elektrisk ladning fra batteriet. Når ladningen er ikke sterk nok, kan clutchen ikke klarer å utløse kompressoren.
Støyende Kompressor

En bråkete kompressoren kan være fra slangene eller komponenter som har begynt å riste i nærheten av motoren. Mekanikeren kan oppdage AC kompressoren er årsaken til støyen, og som et resultat, vil du trenger for å få kompressoren erstattet. Dette kan koste deg minst et par hundre dollar.
Stinky Smell

AC kan gi ut en merkelig lukt. Når AC stinker, er det vanligvis fordi bakterier har vokst på fordamperen. Spør mekanikeren om han kan bruke et enzym løsning for å rense ut AC før du betaler for å erstatte den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64286.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer