Hvordan måle 12 Volt Ampere

The ampere (amp) er standard måleenhet for elektrisk strøm. En standard 12-volts bilbatteri kan produsere 600 ampere eller mer, spesielt de laget for ekstremt kaldt vær. Et amperemeter designet for bruk på et bilbatteri vil ha svært tykke kabler som kan håndtere dette nivået av strøm. Du trenger
Car amperemeter
Bilbatteri
Vis flere instruksjoner
en

Skaff en bil amperemeter. Disse amperemetre er lett tilgjengelig fra auto forsyne butikkene og bør bli vurdert for minst 800 ampere. Bil amperemetre vanligvis bruker kabler som er laget med 10-gauge eller tykkere wire. Dette er nødvendig fordi et amperemeter må bære strømmen i kretsen, i motsetning til et voltmeter.
2

Koble fra batteriet kabelen fra plusspolen på batteriet for å installere amperemeter midlertidig til testing. Du vil vanligvis installere amperemeter like før dynamoen i kretsen hvis du ønsket å installere et permanent meter.
3

Fest alligator klemme på slutten av amperemeter positive kabelen til batteriets positive terminalen. Dagens renn fra plusspolen til minuspolen, så amperemeter vil typisk være på den positive siden av kretsen.
4

Koble alligator klemme på amperemeter negative kabelen til den positive batterikabelen .
5

Mål strømstyrke på bilbatteriet. Skiven på en bil amperemeter angir retningen på nåværende så vel som mengden av strøm. Skiven posisjon er i midten av skiven og indikerer at det er ingen strøm flyter. Verdiene på venstre side av amperemeter dial indikerer negativ strøm, noe som betyr at batteriet lades ut å kjøre elektriske apparater. Verdiene på høyre side av amperemeter dial indikerer positiv strøm, noe som betyr at batteriet lades av dynamoen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64285.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer