Overføring Trouble Symptomer

Transmission problemer kan være føre til dyre bilreparasjoner, så betaler oppmerksomhet til faresignaler og symptomer på potensielle problemer kan spare deg for mye penger. Reparere et lite problem som en lekk ventil er mye billigere enn å erstatte en hel sending etter at alle de lekker ut og overføring griper. Vær på utkikk etter tidlige tegn på overføring problemer, og reparere dem så snart som mulig. Fluid problemer

En lett rødlig væske lekker fra under motoren er et tegn på at overføringen er i trøbbel. Det kan tyde på at overføringen saken har sprukket, eller at en ventil lekker. Hvis overføring væske blir for lav, vil overføringen ta opp og reparasjonskostnader vil være betydelig. Toppen av overføring væske daglig inntil lekkasje eller problemet er løst.

Clean girolje bør være en lett rødlig farge. En mørk og gjørmete farge betyr væsken er gammel og må byttes ut. Hvis den ikke er byttet ut, til slutt vil væsken bli for klissete å holde overføring kjører riktig. Få en girolje endringen så raskt som mulig for å hindre ytterligere skade.
Ytelsesproblemer

Slipping tannhjul er et viktig tegn på en overføring problem. Hvis du trykker på gassen eller bremsen og bilen er treg til å svare, er det en indikasjon på at girene er forsinket. Dette kan være et resultat av lav overføring væske eller en mekanisk feil. Har overføringen sett på umiddelbart før det blir verre.

Når overføring væske er lave, kan banke lyder noen ganger bli hørt kommer fra girkasse. Kontroller og fyll på girolje umiddelbart.

Luktproblemer

En brent lukt kan indikere overføring væske lekker fra en ventil eller slange på eksosanlegg . Burning kjølevæske vil vanligvis resultere i en søt lukt, mens du brenner overføring væske tendens til å ha en sterk brent toast lukt. Dette kan resultere i en farlig brann hvis ikke repareres omgående.

Hvit røyk kommer ut av eksosrøret er en indikasjon på at vakuum slangen som kommer fra girkasse lekker eller defekt. Overføring væske blir brent og vil trolig avgi en dårlig lukt. Dette skjer vanligvis på eldre automatgirkasser. Har slangen skiftes straks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66619.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer