Slik feilsøker Mitsubishi Endeavor kjørelys som ikke fungerer

Hvis frontlyktene på din Mitsubishi Endeavor ikke fungerer, kan ett av fire elektriske komponenter har sviktet: de lyspærer selv, frontlys ledningsnett som mater strøm til frontlykter; sikringen, som beskytter komponentene på krets fra surge skade, eller frontlys bryteren, som gjør at føreren kan skifte mellom de lave og høye bjelker. Noen av disse komponentene kan være grunnen til at din Mitsubishi Endeavor frontlysene ikke er å snu på. Du trenger
Voltmeter
Stikknøkkel
skrutrekker
Latex hansker
Eraser
Transformator gel.
Vis flere instruksjoner
1 < p> Slå på frontlyktene på din Mitsubishi Endeavor. Erstatte det som frontlys ikke er slått på. Hvis ingen av frontlyktene er å snu på, hopper du til trinn 4.. Prop åpne panseret. Trykk inn på sidetappene av frontlys ledningsnettet å trekke av ledningsnettet. Frigjør metall holdeklipsen. Ta på deg gummihansker. Trekk ut ikke-fungerende frontlys pære. Sett inn en ny pære. Resecure med holdeklipsen. Plug tilbake i ledningsnettet.
2

Åpne sikringsboksen på venstre side i motorrommet. Trekk ut sikringen på frontlys ledningsnett krets som har den ikke-fungerende frontlys pære. Sjekk om sikringen er gått. Sett inn en ny sikring i sikringsskapet sporet hvis sikringen er gått. Slå på frontlyktene igjen.
3

Koble frontlys ledningsnett. Inspisere ledningsnettet kontakter for misfarging eller korrosjon. Børst av korroderte overflaten med viskelær din. Spre en liten mengde dielektriske gel over kontakter. Plugg ledningsnettet tilbake igjen Test frontlykter. Hvis de fortsatt ikke slå på, sjekk at strømmen kommer gjennom ledningsnettet. Koble minuskabel voltmeter til minuspolen. Plusskabelen av voltmeter til den positive ledningen på ledningsnettet. Hvis ingen makt kommer gjennom, må du bytte ledningsnett.
4

Løsne minuspolen mutter med pipenøkkel. Løft av negative batteriet kabelen og sett den til side. Sitt i førersiden sete. Fjern de to skruene som fester rattstammen rammen til rattstammen. Trekk ledningene blokk fra baksiden av frontlys bryteren. Inspisere kontaktene på ledningene blokk og frontlys bryteren for korrosjon. Børst bort rust med viskelær din. Spredt på kontaktene en liten mengde dielektrisk gel for å forhindre fremtidige korrosjon. Plug tilbake i ledningene blokk. Slå på frontlyktene. Hvis de fortsatt ikke virker, må du bytte frontlys bryteren. Koble fra ledningene blokk. Fjern de tre skruene som fester frontlys bryteren til rattstammen. Trekk av frontlys bryteren. Sett inn det nye bryteren. Skru det fast med de tre skruene. Plug tilbake i ledningene blokk. Slå på frontlyktene for å bekrefte at de nå jobber.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66235.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer