Hva kan gjøre en bil Overoppheting

Rundt 70 prosent av den kjemiske energien i bensin gjør ingenting for å produsere hestekrefter;? Den konverterer til termisk energi under forbrenningsprosessen. Dette overskuddet varmebehov gå et sted, og når det ikke gjør det, kan motoren raskt overopphetes og mislykkes. Typer av Failure

Overoppheting oppstår vanligvis fra en av fire ting: kjøling systemfeil eller blokkering, overskuddsvarme i forbrenningskammeret, en mekanisk feil i motoren eller mangel på smøring
med kjølevæske Feil

Vanlige kjølevæske-relaterte problemer er manglende kjølevæske, en blokkert eller defekt termostat, en mislykket vannpumpe eller ødelagt vannpumpe belte og en blokkert eller ødelagt radiator.

Combustion Heat

Overflødig forbrenning varme /trykk kan lett overvelde kjølesystemet, spesielt når årsaken er tillegg av en turbo eller kompressor. I gassmotorer, vil enten detonasjon (knock eller ping) eller et drivstoff blanding som inneholder for lite drivstoff forårsake dette. Det motsatte kan være sant for dieselmotorer, hvor overoppheting er ofte et resultat av en blanding som inneholder for mye drivstoff.
Mekaniske feil

blåst toppakning, ødelagte stempelringer og skadet eller spunnet lagrene kan føre til overoppheting. Lav hastighet overoppheting er vanligvis resultatet av en feil elektrisk vifte.
Forrige Overoppheting

En motor som har alvorlig overopphetet gang vil ofte utvikle en tendens til å overopphetes i fremtiden . Den første overoppheting kan ha vridd og deformert blokken nok til å forårsake overflødig intern friksjon og skader på lagrene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65415.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer