Hvordan feilsøker jeg spy Problemer Med en 1997 Jeep Grand Cherokee 6 Cylinder

Det kan være mange grunner til at motoren i Jeep din ikke klarer å "skru" - eller snu seg riktig. Ved å starte på et bestemt punkt, for eksempel tenningslåsen, og jobbe deg systematisk gjennom bilens starter systemet, vil du være i stand til å finne og løse årsaken. Når du feilsøker Jeep, er det alltid best å eliminere de mest åpenbare årsaker først. Instruksjoner
en

Sett bilen i "Park". Vrir om tenningsnøkkelen. Hvis motoren ikke snu, rist girspaken frem og tilbake i "Park" mens du vrir på nøkkelen. Hvis motoren nå snur over nøytral sikkerhetsbryter må justeres.
2

Vri nøkkelen igjen. Hvis nøkkelen ikke slår, se etter en skadet tann på tasten. Merke hvis de dash lysene slås på når nøkkelen vris om. Hvis de ikke gjør det, mistenker en dårlig tenningslåsen eller en frakoblet batteri kabel. Hvis lysene gjør sving på, men motoren går ikke rundt, mistenker et svakt batteri eller skadet starter.
3

Lytt til merkelige lyder når nøkkelen vris om. En stakkato-lignende lyd kan bety starteren er ikke engasjerende riktig. Dette kan være forårsaket av et svakt batteri eller en skadet eller løs starteren. En solid "klunk" når nøkkelen vris kan bety at motoren er låst. Prøv å slå den nederste skivene på motoren med et stort kontakten for å kontrollere at motoren er fri til å snu.
4

Kontroller motorens drivreim. Pass på at det ikke er brutt og fastklemt i en trinse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65416.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer