Feilsøking en bil strøm Window

Feilsøking elektriske vinduer kan være en skremmende oppgave. Det finnes en rekke forskjellige måter en produsent kan konfigurere kontrollene, men det grunnleggende er de samme. All makt vinduer bruke en reversibel DC, eller likestrøm, motor og en breaker. Nøkkelen er å sjekke bryteren drift på motoren. Fjerne Dørtablå for Access

Få tilgang til strøm vindu motor krever fjerning av dørpanelene. På de fleste biler, kan du gjøre dette ved å fjerne skruene i døren pull og armlene. Deretter døren er fjernet ved å trekke opp på panelet for å løsne panelet klipp fra døren.

Noen merker og modeller også skjule skruer i bunnen av panelet, bak et deksel i nærheten av sidespeil og i de endringsprosessene kopper på panelet. Disse skruer, sammen med bryterhuset, må fjernes for å frigjøre dekselet fra døren. Når døren er fjernet, kan bryterne bli plugget inn i ledningsnettet for testing.
Teste Brytere

Den enkleste måten å teste bryterne er på motoren sele støpsel, med et 12-volts test lys. Koble fra motor og sondere sele på en av ledningene. Nå betjene bryteren med nøkkelen på og se om lyset tennes når bryteren aktiveres. Begge ledningene bør vise strøm, en når den blir trykket på å rulle vinduet opp, og den annen når den blir trykket for vinduet til å gå ned. Hvis ingen strøm i begge retninger, er den mest sannsynlige årsaken en blåst sikring. Imidlertid kan mange ganger en svak motor være årsaken til den dårlige sikringen. Bytt sikring og betjene bryteren med motoren koblet fra. Dersom sikringen går igjen, er problemet en kortslutning i ledningsnettet og ikke i motoren.
Teste Motor

Her er en enkel test du kan utføre for å se etter en dårlig motor. Kontroller at sikringen er god, og alle ledninger er koblet tilbake igjen Deretter trykker motoren med en hammer mens du holder bryteren i den retningen du ønsker vinduet for å flytte. Mange ganger en elektrisk motor vil utvikle en død spot og trykk på en hammer vil føre til akkurat nok bevegelse for å la det og operere. Dette er en sikker indikasjon på en dårlig motor, men er ikke en løsning på det. Selv om motoren nå fungerer, vil det treffe som dødpunkter igjen.

En mer teknisk måte å teste er å måle motstanden i motoren med et ohm meter og sammenligne den med de spesifikasjonene som finnes i service manual . Auto Zone har en tjeneste som har mange av de testprosedyrer og spesifikasjoner for bilen din. Deres hjemmeside er på http://www.autozone.com.
Inspeksjon regulatoren

Strøm vindu problemene er ikke begrenset til elektriske feil. Mange ganger en motor kan bli hørt kjører mens vinduet nekter å flytte. Slike problemer er forbundet med vinduet regulator. Produsentene har brukt kabel eller plast tape-drevet vindu regulatorer i et forsøk på å redusere vekten. Selv om disse systemene er pålitelige, når kabelen hopper av sporet, eller tape pauser, er den eneste løsning for å erstatte hele regulator. På oppsiden er at mange av disse regulatorer kommer med en ny motor festet. Dette tillater noen grad av forebygging av andre problemer, men øker kostnadene betydelig. En visuell inspeksjon er alt som er nødvendig for å oppdage en dårlig regulator siden døren panelet er allerede tatt av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64289.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer