Hva er symptomene på et dårlig kamaksel sensor?

Som biler blir mer komplekse, er de avhengig av deres operative sensorer, for eksempel kamaksel sensor, for å overvåke rotasjonshastigheter og bistå kjørecomputer. Når kamaksel sensor feil, kan det påvirke bilens ytelse, fra motorturtallet til drivstofføkonomi. Kamaksel sensor er en integrert del av motoren operativsystem, og miste sin funksjonalitet kan være toppen av isfjellet for større motorhavari. Kjenne symptomer på en dårlig kamaksel sensor kan hjelpe en mekaniker navigere ofte komplekse systemer av tenning og motorytelse. Engine Sputtering

kamaksel sensoren kommuniserer posisjonelle rotasjon av kamaksel til kjørecomputer. Når sensurere feil, kan de readouts kaste av gnist timing som vil påvirke drivstofføkonomi og føre til at motoren ikke bli tent i noen, om ikke alle, tilfeller.
Dårlig Akselerasjon
< p> Siden kamaksel ikke roterer skikkelig fordi sensoren ikke regulere hastigheten, stemplene at sensorens skjermer vil også være ute av sync. Drivstoff vil bli levert til motoren midlertidig, noe som resulterer i dårlig stempel funksjon, og bilen vil kjempe for å akselerere og opprettholde hastigheten. Over tid denne tilstanden vil forverres som mer av bilens motor komponenter som er berørt.
Stalling /Manglende evne til Start

Ved lave hastigheter en dårlig kamaksel sensor vil føre til at bilens motor til stall. Motoren kan også oppleve en manglende evne til å slå over, noe som resulterer i bilen ikke starter. Dette kan ikke skje hele tiden siden bilens kjørecomputer vil bruke de siste avlesninger fra kamaksel sensoren for å betjene stemplene og administrere drivstoff, som vil tillate bilen å starte, men vil føreren fortsette å oppleve den andre symptomene som er nevnt ovenfor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64599.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer