Tegn på My Hondas Transmission Going Out

Din Hondas overføring er en viktig del av riktig drift av bilen. Overføring i en automatisk Honda endrer girutvekslingene slik at motoren kan drive så effektivt som mulig, uansett hastigheten eller stigningen på hvor du er på reise. Det er noen avslørende varselsignaler om at Hondas overføring kan være i ferd med å mislykkes. Hvis du ikke opprettholder din overføring på en jevnlig basis, er oddsen for tidlig svikt øker kraftig. Sakte Shifting Når motoren er kald
p Hvis din Honda har problemer med å skifte til det neste giret når motoren er kald, med enten hard eller treg giring, kan overføring være behov for vedlikehold snart. Problemet er forårsaket av en økt grad av friksjon blant de bevegelige delene av sendingen din.
Glidning

Overføringen sklir ut av gir når du kjører på en jevn hastighet, eller overføring opp-skift og deretter faller umiddelbart ut av gear. Det vil være en hørbar endring i motorstøy, samt en økning eller kraftig nedgang i rotasjoner per minutt (rpm) av motoren.
Økt Coasting Tid

Ta foten av gassen når bilen har nådd en hastighet på 35 til 40 miles per time. Hvis Honda ikke bremse umiddelbart ned, så din overføring kan være reagerer tregere enn den burde. Hvis rpm måleren er lest over 3500 mens du driver fremover, kan det hende at overføringen ikke nedgiring riktig.
Forsinket Akselerasjon i en varm motor

raskt akselerere din Honda etter å ha kjørt den på en jevn hastighet når motoren er varm. Du bør legge merke til en rask opp-shift i overføringen. En etterslep i akselerasjon kan tyde på at sendingen ikke er i stand til å skifte raskt nok.
Knocking eller clunking Når Shifting

Overføringen bør skifte jevnt mellom girene. Noen banke eller clunking lyder som vises som kjøretøyet skifter gir kan indikere økt slitasje eller svikt i overføringen.
Lekkasjer

Transmission væske er det som beskytter alle bevegelige deler inni Hondas overføring. Uten fluidet, slipe delene sammen og skape for tidlig slitasje. Noen tegn til lekkasjer er grunn til bekymring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67155.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer