Hvordan Test Coil Wire

Tenningen coil ledningen sitter i tenningen distributør av bilen og forvandler batteriets spenning til spenning for å stimulere tennplugger. Spenningen fra et batteri er bare 12 volt. En tennplugg trenger tusenvis av volt for å ha nok energi til å slå motoren over. En defekt coil ledningen vil holde bilen fra å starte når du trenger det. Noen tester vil fortelle deg om spolen gjør jobben sin. Men du bør ha litt erfaring med bilmotorer før du prøver å håndtere en coil ledningen. Testing av coil ledningen er en utmerket måte å unngå problemer på veien. Du trenger
Spark plug socket
Isolert tang
Ohmmetre eller multimeter
Bil manuell
Vis mer Instruksjoner
Shadetree Test (Coil Wire er fortsatt installert)

en

Fjern en tennplugg med en Plugghetter.
2

Hold tennpluggen med isolerte tang og sett den inn i coil ledningen.
< BR> 3

Lay den faste ende av pluggen mot et stykke av eksponert metall. Dette vil fungere som et bakken. En utsatt skrue eller til og med negative innlegg på batteriet vil fungere fint.
4

Har en annen person starte bilen. Se etter en blå gnist fra pluggen. Hvis du får en fin, lyse gnist, er spolen fine. Ingen gnist indikerer en dårlig coil.
Benk Test (Coil Wire er avinstallert)
5

Koble ohmmeter eller multimeter til de primære studs av spolen. Når du ser på spolen, vil den primære studs skal stikke ut toppen og ser noe sånt som to bolter eller stolper. Tilknyttede enheter vil ha et diagram som peker ut de primære studs.
6

Noter lesing på ohmmeter. Det bør være innenfor området som er angitt i service manual. Noe under det tallet viser en mangelfull coil.
7

Koble ohmmeter til sekundærutviklingen. Fest sonder til den ytre 12V pole og senter pol.
8

Sjekk om avlesningen er innenfor specs oppført i service manual for sekundærutviklingen. Hvis ikke, er spolen dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64600.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer