Slik feilsøker Ford F - 150 Fuel Pump Problemer

The bensinpumpe på en Ford F - 150 sender drivstoff til motoren . Imidlertid vil drivstoffpumpen etterhvert bli oppbrukt. Tidlig svikt er ofte forårsaket av gasstanken i F - 150 ikke være mer enn 1/2 fulle og kjøring av motoren på en hovedsakelig tom tank . Hvis drivstoffet pickup ikke er helt nedsenket i bensin , kan det være spesielt vanskelig på bensinpumpen , forårsaker den til å brenne ut som den trekker inn luft og bensin , sliter med å gjøre jobben sin . Før å ha bensinpumpe byttet , feilsøke problemet . Instruksjoner
en

Sjekk sikringen for bensinpumpen . Fjern sikringen dekkpanelet ved å trekke opp på utløserspaken for dekselet under rattet og trekke ned på sikringen luken . Fjern sikringen for bensinpumpen . Bruk diagrammet på undersiden av sikringen paneldeksel å finne sikring for bensinpumpen . Hvis sikringen er gått, bytt den ut med en sikring av samme strømstyrke .
2

Vri tenningen til " II " posisjon.
3

Lytt for drivstoffpumpen til prime . Du skal høre en svak summende lyd når dette skjer . Det vil bare vare i et sekund eller to , og du må lytte veldig nøye. Hvis drivstoffpumpen ikke prime og bensinpumpen får strøm ( sikringen for pumpen ikke blåst ) , deretter drivstoffpumpen er sannsynlig feil, eller den har mislyktes . Har pumpen erstattet av en profesjonell mekaniker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64292.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer