Feilsøking Auto Transmission Problemer

Transmission problemer er ofte sett på som å være dyrt å reparere. Dette noen ganger resultater fra å sette av reparasjoner som kanskje ikke koster så mye når behandles tidlig. Feilsøking overføringsproblemer hjelper identitet problemer tidlig, når reparasjoner er ofte trolig være langt mindre expensive.Be oppmerksom på de vanligste tegnene på problemer med overføringen. Oftere enn ikke, store problemer sende visse signaler. Slips blir hørt hvis ikke følt, er røyk luktet og lekkasjer er noen ganger sett. Lær å feilsøke problemer med overføringen på den måten, og spare litt stress. Instruksjoner
en

Se etter lekkasjer på bakken under motoren. Overføring væske er en rød farge, så det ser ikke det samme som en oljelekkasje. Imidlertid er servostyring væske ofte ligner på girolje. En overføring væske lekkasje betyr vanligvis en feil i pan pakning, påfyllingsrøret, forlengelse boliger til overføring saken eller omformer boligområde, så se etter kilden til lekkasjen å finne problemet.
2

Se for fluid som strømmer ut av påfyllingsrøret. Dette betyr noen ganger rett og slett det er blitt overfylt. Andre ganger, er dette på grunn av en defekt i pustepause vent, et tett filter eller intern lekkasje.
3

Smell overføring væske. En brent lukt oppstår når en overføring blir overopphetet, som er noen ganger et tegn på at væske er lav. Av og til oppstår det brent lukt ved tauing tung last, men en tett væske linje eller defekt oljepumpe kan også være problemet.
4

Lytt etter summende eller surring lyder når du kjører. Dette er ofte et tegn på lavt væskeinntak, men også kan signalisere scoret tannhjul eller en defekt momentomformer.
5

Sjekk selve skift. Merker skiftende atferd som er mindre enn glatt. Noen av disse kan være et tegn på lavt væskeinntak, men kan også være avslørende tegn på defekte vakuum eller kobling kontroller, ødelagte vakuum linjer, intern clutch eller band feil, eller interne funksjonsfeil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66215.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer