Feilsøking en backfiring Eksos på en 350 kubikk motor

backfiring kan forårsake alvorlig skade på en motor hvis problemet ikke er løst raskt. Problemet kan vanligvis spores til forgasseren eller distributør. Forgasseren leverer luft /drivstoff-blandingen til motoren, og distributøren antenning at blandingen i sylindrene. Heldigvis, fordi begge disse komponentene er på toppen av Chevrolets 350 small-block motor, sjekke dem er ganske enkelt. Luft /drivstoff blandingen

backfiring er vanligvis forårsaket av en luft /drivstoffblandingen som er for magert, noe som betyr at blandingen har for mye oksygen i den. Sjekk først at blandingen skruen (e) på forgasseren er riktig justert. De fleste av forgasserne installert på 350 anvendelse i en enkel luft /brennstoffblandingen skrue, mens noen forgassere bruke to. Den generelle tommelfingerregel er å stramme justeringsskruen (e) inn i forgasseren med en skrutrekker mens motoren går på tomgang til motorens turtall begynner å øke, deretter løsne skruen (s) en halv omdreining.

Hvis brenselet er forurenset med vann eller skitt, også dette vil resultere i en mager luft /brennstoffblandingen. Drivstofftanken bør derfor tømmes dersom drivstoff har blitt stående i mer enn tre måneder. Hvis backfiring bare oppstår når motoren er kald, gjør at forgasseren er choken ikke sitter fast i åpen posisjon.
Distributør Problem
p Hvis forgasseren er riktig justert og choken fungerer, kan problemet stammer fra distributøren. Under 350 distributør cap er ni metall kontakter. En kontakt er for spolen wire, og de resterende åtte er for 350 åtte sylindere. Elektrisk strøm går inn i fordeleren fra spolen på toppen av fordeleren hetten og blir så sendt til hver av de åtte sylindre kontaktene enkeltvis. Tilbaketenning kan resultere hvis den elektriske strøm blir overført til feil kontaktpunkt på feil tidspunkt. Dette problemet er noen ganger referert til som "lekkasje".

Fjern distributør cap, og inspisere utvendig og innvendig av hetten for sprekker, som vanligvis er årsaken til lekkasjen. Hvis noen sprekker eksisterer, sett korken. Hvis lokket ikke er skadet, må du kontrollere at tennplugg ledninger ikke blandes opp på toppen av distributør cap. Se i motorens spesifikasjoner for å bestemme den nøyaktige plasseringen av hver ledning på distributør cap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64287.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer