Chevy Aveo Tech Problemer

Chevrolet Aveo er en entry-level økonomi bil fra amerikanske bilprodusenten General Motors. Den er basert på Daewoo Kalos T200 og har vært tilgjengelig under Aveo navn i USA siden 2004 årsmodell. Til tross for mange eiendeler, herunder den lave prisen, har Aveo blitt kjent for å lide av flere tekniske problemer som potensielle kjøpere bør være klar over.
Chevy Aveo
motorproblemer

Noen av de vanligste problemene med Chevy Aveo innebære motoren. Mange av de tidligste modellene som brukes Chevy sin 1,4-liters og 1,6-liters firesylindrede motorer opplevd feiltenning på grunn av problemer med plassering av ventiler. Dette problemet kan bli løst ved å skifte ut defekte ventiler. Et annet problem med motoren felles for tidlig Aveos ble lekker olje på grunn av en defekt tappepluggen, men utskiftbare plugger gir en rask og enkel løsning. Imidlertid kan alvorlig motorskade resultere fra å kjøre et kjøretøy med ikke nok olje.

Instrumentproblemer

Aveo eiere har også meldt om problemer knyttet til mangelfull instrumentering. Korrosjon av drivstoff nivå avsender enheten kan resultere i en unøyaktig lesing på bensinmåleren. I tilfeller der en rengjøring ikke løser problemet, kan en ny avsender være nødvendig, noe som krever tømming av gasstanken. I tillegg kan små elektriske problemer, føre til en sjekk motor varsellampe, noe som kan ha til å tilbakestilles ved en tekniker. Problemer med oljetrykkmåleren har også blitt rapportert.
Andre problemer

Flere andre saker har plaget Chevy Aveo, men i mindre antall. Defekte hjullagre i bakakselen kan føre til en høy lyd som kommer fra bakhjulene. Når lageret er byttet ut, kan tetning må byttes også. Noen Aveos har også opplevd problemer med overføringen, med teknikere anbefale hyppige kontroller av overføring væske. Andre problemer med Aveo ha stammet fra spjeldhus, air condition-systemet og blinklys.
Generelle påliteligheten

Siden 2004 har Chevy Aveo fikk generelt dårlige karakterer for sin generelle påliteligheten. Annet enn problemene skissert her, har en rekke mindre saker blitt rapportert som gjør Aveo mer kostbart og upraktisk å vedlikeholde og drifte enn andre biler i sin klasse. Consumer Guide Automotive ga Aveo en 41 (av 100) rating for de 2004-2008 modell år, inkluderende. General Motors har utstedt Aveo minnes for elementer så forskjellige som overføring, elektriske system, setebelter og kollisjonsputer.
Reparasjonskostnader
p Med så mange potensielle problemer, kostnaden av felles Aveo reparasjoner er langt strekker. Skifte drivreimer kan koste så lite som 50 dollar. Mer vanlig tjeneste, for eksempel erstatte timing belte eller vannpumpe, kan koste oppover på $ 300 og $ 400, henholdsvis. En av de mer kostbare reparasjoner innebærer utskifting av hodet pakninger, noe som kan overgå $ 1000 mark. Vedlikehold kostnadsoverslaget for 2010 Chevy Aveo faller innenfor $ 2000 til $ 3500 spenner over bilens første fem årene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64268.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer