Slik feilsøker Honda Accord Transmission Problemer

The Honda Accord er en av Hondas mest pålitelige biler. Accord er overføring er vanligvis pålitelig, men ikke vanntett. De automatiske girkasser er vanligvis mer utsatt for feil enn standard eller femtrinns versjonen er av Accord. Likevel, før du tar bilen til en butikk eller har noe fast, er det best å vite hva de potensielle problemene kunne være. Instruksjoner
en

Start motoren og skift Accord i "drive". Hvis Accord ikke vil skifte riktig, er det mest sannsynlig på grunn av en defekt shift linkage. Selv om dette er uvanlig, kan det skje på avtalen med over 100.000 miles. Dette er på grunn av foringer og båndet selv seg ut fra langvarig bruk.
2

La foten vekk fra bremsepedalen mens i gir. Hvis bilen ikke åler seg fremover, så din torque converter kan være dårlig. Dette skjer med høy kjørelengde avtalen. Har din converter erstattet av en kvalifisert mekaniker. For standard sendinger, vil du ikke ha dette problemet, fordi det er ingen momentomformer.
3

Sjekk om din Accord holder seg i gir mens du kjører. Hvis Accord ikke vil bo i utstyr mens du kjører, kan dette tyde på et alvorlig problem med automatgir. For standard sendinger, dette problemet er mest sannsynlig forårsaket av en slitt clutch plate. Dette er ikke en alvorlig sak. Men i automatiske girkasser, kan det tyde på alt fra en slitt clutch i torque converter til ødelagt eller mangler tenner på planetdrevet at Accord bruker. Har overføring betjent av en profesjonell mekaniker for begge problemene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64332.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer