Hvordan å identifisere hvilke ABS Sensor er dårlig i en 2005 F-150

Det blokkeringsfrie bremsesystemet på en 2005 Ford F-150 har tre sensorer som videresende informasjon til ABS-maskinen om rotasjonshastigheten på hjulene. Forhjulene har en individuell ABS sensor festet til hvert hjul hub. Bakhjulene bruke en enkelt sensor ABS som festes til toppen av differensialhuset. Fordi disse sensorer er datamaskin-styrte komponenter, må en automotive skanning verktøy med ABS-funksjonalitet brukes til å bestemme hvilken føler er ikke riktig kommuniserer med ABS datamaskin. Du trenger
Automotive skanning verktøyet
Pen
Papir
Vis flere instruksjoner
en

Drive bilen til en tom parkeringsplass eller ledige gaten for testing. Du må kort lese skanning verktøyet mens du bruker bilen, så velg et trygt sted for denne prosedyren.
2

Shift opp sendingen i parken og koble skanningen verktøyets datakabel til lastebilens diagnostiske data port, montert under forkanten av den nedre dashbordet panel om to inches til høyre for rattstammen midtlinjen.
3

Slå på skanning verktøy og naviger til ABS-menyen. Fra ABS-menyen, velg live data skjermen. Live data skjermen viser sanntidsinformasjon fra alle de anti-lock oppbremsing system elektroniske komponenter, herunder de enkelte hjul hastighet sensorer. Den nøyaktige menystrukturen av skanningen verktøyet kan variere litt avhengig av sin merkevare og spesifikk funksjonalitet.
4

Kontroller at veien er klar og deretter kjøre lastebilen frem 50 til 100 fot. Blikk ned på skanningen verktøyet mens bilen er i bevegelse og se på hastigheten oppført for hver ABS sensor på Scan Tool skjerm. Alle sensorene skal samsvare med lesing på lastebilens speedometer og også enige med hverandre. Den defekte sensoren vil vise en hastighet på null mens de andre sensorene viser lastebilens gjeldende hastighet.
5

Stopp bilen og skifte overføring tilbake til parken. Note som er defekt på et stykke papir, og dette er den sensoren som må skiftes. Slå av skanning verktøyet og trekk ut datakabel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68582.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer