Årsaker til Svart, Crusty dannes på tennplugger

En ofte oversett del av bilens motor er det sett av tennplugger . Korroderte tennplugger kan indikere både større og mindre problemer i en bil. Det er viktig at du sjekker tennpluggene regelmessig for å se om det er en opphoping av svart og crusty karbon. Too Much Fuel

En svart , crusty buildup på spissen og elektroden av tennplugg kan resultere fra de pluggene som kjører med for mye bensin . Dette fører til karbon - begroing . Depositumet er karbon - basert og ledende, så spenningen vil reise ned i feil retning , forårsaker en motor feiltenning og videre karbon - begroing . Sjekk for riktig plugg varme rekkevidde og drivstoff press spesifikasjoner .
Bad Kabling og Lekker Injektorer

Bad ledninger og lekker injektorer kan også forårsake svart, crusty oppbygging. Hvis tenningssystemet har svekket eller ikke , til sin manglende evne gnist over gapet resulterer i lavere temperaturen i forbrenningskammeret . Dette skaper den svarte oppbygging.
Low- Speed ​​Driving
p Hvis du kjører i lave hastigheter kontinuerlig, kan karbon bygge opp på tennplugger. Endringer i fart renser pluggene gjennom forbrenning . Opprettholde lave kjørehastighet hele tiden resulterer i tap av den naturlige renseprosessen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66935.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer