EGR Valve Feilsøking

The resirkulering av eksosen ( EGR ) ventil brukes til å avlede en liten mengde av avgasser tilbake til motoren. Gassene redusere forbrenningstemperaturen for å redusere utslipp. Bad EGR ventiler føre til en økning i utslippene , samt andre problemer. Visuell inspeksjon

EGR ventilen kan fjernes og inspiseres for skader. Sprekker, rust eller andre skader notert til kroppen eller interne komponenter vil kreve ventilen byttes ut. Defekte membraner er en vanlig årsak til EGR ventil svikt, men membranen kan ikke sees på de fleste ventiler.
Rengjøring

Innskudd på bunnen av EGR ventilen kan forårsake ventilen til å svikte . Avleiringene kan bli renset, men forsiktighet må brukes for å ikke skade membranen på innsiden av ventilen. Dessuten kan små rør eller passasje at avgassene passerer gjennom tilbake til motoren blir tilstoppet med innskudd. En liten kabel eller lignende kan brukes til å sondere røret for hindringer .

Diagnostisk testing

Diagnostiske skannere kan brukes til å avgjøre om EGR ventil arbeider . Bilverksteder kan fullføre testing, eller skannere kan kjøpes fra auto deler butikker . Utstyr er tilgjengelig for å teste EGR ventil ytelse, men utstyret er mye dyrere enn å kjøpe en ny ventil .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66861.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer