Hvordan Test en svak Coil på en Blazer

Det er viktig å ha en høy Kv gnist for å tenne drivstoffet tilstrekkelig for å maksimere brenntid. Jo høyere kV (kilovolt) og den lengre varighet av den gnist, Jo mer fullstendig forbrenning. En svak spole vil gi nok gnist til å kjøre motoren med lav til moderat turtall under svært liten belastning. Den vil ha problemer på cruise, forårsaker en feiltenning, fordi dagens motorer er designet for kjørelengde. Den eneste måten å oppnå dette er å helle blandingen. En rik blanding produserer et ledende miljø i sylinderen fordi brensel leder strøm, noe som krever mindre Kv å antennes. Opprettholde en gnist i en mager miljøet krever mye mer Kv å hoppe tennplugg gap. En svak spole vil være ute av stand til å opprettholde en gnist under disse omstendigheter. Du trenger
Spare tennplugg
Spark Kv verktøy (dette er en liten C-formet verktøy med to motsatte kjegler, hvorav den ene er justerbar) Dette er svært billig på auto deler butikken, men fungerer bra uten kostnaden for en dyr Kv tester elektronisk enhet.
Volt /ohmmeter
en jumper wire med en alligator klemme på begge ender
Vis flere instruksjoner
en

Trekk spolen kable ut av distributør cap. Plasser ekstra tennplugg i slutten av coil ledningen og legge ut kontakten på en god jord. Fest jumper wire til minuspolen på batteriet. Vri tenningsnøkkelen til på-posisjon når motoren er av.
2

Øyeblikk berøre jumper wire til minuspolen på batteriet og se på tennpluggen for gnist. Hver gang du berører jumper wire til minuspolen pluggen vil gnist. En god gnist vil være meget synlig og blå i farge. Når gnisten er knapt synlig og gult er det definitivt svak. Sjekk alltid spolen på coil ledningen først. En dårlig plugg ledningen vil gi inntrykk av spolen er svak. Hvis spolen er testet på coil ledningen først og funnet å være bra, vet du pluggen ledningen er dårlig hvis den gnisten er svak der.
3

Trekk til tennpluggen ut og sette inn gnist Kv verktøyet. Legg merke på de små verktøy som det finnes markeringer på side på verktøyet som indikerer Kv spenning. Begynn med en lav Kv som 20.000 Kv og bevege membranen lenger unna hver gang til spolen ikke er i stand til å hoppe over gapet, og du har mye Kv spolen er å sette ut. Til å bevege membranen, bare skru den gjengede akselen mot klokken og kjeglen vil bevege seg bort fra bunnen kjegle, effektivt utvide gapet --- enkel, men effektiv.
4

Sjekk coil ledningen hvis det er ingen gnist eller en veldig svak gnist, å sørge for at ledningen er ikke problemet. Plasser volt /ohmmeter på ohm skala. Fjern ledningen fra coil og sondere begge ender av coil ledningen med ohmmeterlederne. Ledningen bør ha god kontinuitet der ohmmeter registrerer ikke mer enn 18 000 ohm. Hvis det ikke er noen kontinuitet eller meget høy motstand, er dette problemet. Sett på coil ledningen. Dersom ledningen er bra, bytt coil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68262.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer