Hvordan Scan Abs på en 2002 Ford Explorer

The Ford Explorer ble først introdusert i 1991 for å konkurrere med biler som Jeep Cherokee, Isuzu Trooper og Chevrolet Blazer. 2002 Ford Explorer hadde en 4-liters V-6 motor som kan produsere 210 hestekrefter og 254 fot-pounds av dreiemoment. 2002 Explorer var utstyrt med standard fire hjul anti-lock bremser samt traction control, på enkelte modeller. ABS-systemet i 2002 Explorer overvåker kretser mellom ABS-sensorer, ABS-modul og kjørecomputer. Du trenger
OBDII Scan Tool
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førerdøren av Explorer. Sett inn OBD-II skanning verktøyet inn i OBD-II-porten på Explorer. OBD-II porten er plassert under rattet, like nedenfor spark panel. OBD-II porten er en BUS-port som har samme form som pluggen slutten på OBD-II skanning verktøyet. Sitte i førersetet i Utforsker når skanningen verktøyet er plugget inn i skanneren port.
2

Vri tenningsnøkkelen av Explorer i posisjon II eller "tilbehør" posisjon. Den tilbehør posisjon aktiveres når alle dashbordet lysene slås på. Ikke start bilen på dette tidspunktet. Slå på strømmen til OBD-II skanning verktøyet.
3

Velg alternativene på OBD-II scan også som gjelder Explorer ditt. Angi år, merke og modell, samt eventuelle sub-modell opplysninger som OBD-II datamaskinen ber om. Trykk på "LES" knappen på slutten av hvert svar for å fortsette videre i informasjons-innsamlingsprosessen.
4

Velg "Les Codes" fra hoved diagnostikk menyen på skanneren og trykker på "READ "-tasten. Dette vil bringe deg til en sub-meny, der skanneren vil tilby flere ulike typer koder. Velg "ABS Codes" fra menyen og trykk på "LES"-knappen. Slå bilen på når skanneren ber deg om å starte bilen. Dette vil tillate at skanneren skal kommunisere ikke bare med kjørecomputer, men også med ABS-sensorer på hjulene.
5

Skriv ned noen koder og informasjon at skanneren gir deg en gang testen er fullført. Et eksempel på en ABS-kode ville være "ABS føler lav krets rf». Denne informasjonen gjør at signalet til ABS sensoren ikke når sensoren, eller at selve sensoren er dårlig. Den "rf" betyr at det er sensoren for høyre forhjul. Merk:. Når skanneren viser til høyre eller venstre for et kjøretøy, høyre og venstre er som du sitter i bilen - rett er passasjersiden og venstre er førersiden

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66224.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer