Symptomene på en dårlig Transmission magnetventil

Noen kjøretøy problemer kan være vanskelig å diagnostisere. Overføringen magnetventil er en spak som holder din bil eller lastebil i riktig gir og hindrer overføring fra å bytte å kjøre, revers eller annet utstyr. Uten å kjenne symptomene på en dårlig overføring magnetventil, kan det være vanskelig å fortelle om problemet er med magnetventil eller overføring selv. Shifting Into Drive eller omvendt

En mulig tegn på en dårlig overføring magnetventil er når bilen har problemer med skiftende i stasjonen eller omvendt. Normalt, når du starter bilen eller lastebil, er du i stand til å skifte til stasjonen eller reversere en gang. Med en dårlig overføring magnetventil, kan bilen ha en forsinkelse på noen sekunder, eller til og med ta flere minutter å varme opp og virker etter hensikten. I løpet av denne forsinkelsen, vil bilen fungere som ligner på hvordan den oppfører seg i nøytral. Det vil ikke bo i parken, og når du trykker på gasspedalen, vil bilen få en motor turtall støy, men ikke flytte.
Vehicle Betyr Ikke Gir ned

Noen ganger, etter at overføringen magnetventil går dårlig, gjør ikke bilen gire ned når du sakte ned. Selv om du kommer til en fullstendig stopp, kan overføring ikke gire ned. Mens han fortsatt i et høyere gir, vil kjøretøyet ha en vanskeligere tid akselererer fra holdeplassen.
Vehicle flytter ikke inn i den høyre Gear

Når bilen er akselererende, en dårlig overføring magnetventil kan ikke skifte opp i skikkelig utstyr. Du kan legge merke til dette fordi bilen vil ha en tøff tur og ikke akselerere så raskt som det normalt ville. En annen lignende symptom er at bilen eller lastebil vil skifte frem og tilbake mellom tannhjul mens du ikke endrer hastighet. Vanligvis kan du føle en svak rykk når bilen skifter gir.
Over-Shifting

Den enkleste symptom å legge merke til er over-giring. Dette skjer når magnetventil tillater overføring til å flytte mer enn ett gir opp eller ned. Over-skiftende ofte skjer når du slutter å trykke ned på gasspedalen. Bilen vil oppleve et sterkt rykk som det rykk fremover.
Diagnostisering Problem

Disse symptomene er ikke den eneste måten å diagnostisere en dårlig overføring magnetventil. Mange ganger, når du har overføring solenoid problemer, vil bilens "Check Engine" lampen tennes. Ifølge Motor-Light-Help.com, vil mange av kodene gitt av bilens datamaskin fortelle konkret hva som er galt med din bil eller lastebil. Mekaniker eller forhandler kan koble en skanner til bilens datamaskin for å hente "check engine" lys koder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66048.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer