Slik hindrer du klikker fra din nye Hubcaps

Enten bilen er ny eller brukt, er uvanlige lyder sannsynlig å fange din oppmerksomhet. Hvis bilen din er å lage en klikke lyd, og du har funnet ut at det kommer fra utsiden av en av bilens hjul, en løs eller dårlig tilpasset hjulkapsel kan være å klandre. Som hjulet spinner fremover i rask rekkefølge, en løs hjulkapsel vibrerende på dekket, kan hjulet eller et annet stykke hjulkapsel forårsake en klikkelyd. Du trenger
Philips skrutrekker Vis
hjulmutternøkkel
Flere Instruksjoner
en

inspisere alle fire av bilens hjul. Det er sannsynlig at du vil være i stand til å oppdage en ødelagt hjulkapsel nesten umiddelbart. En klikke lyd kanskje ikke alltid være et resultat av en ødelagt hjulkapsel. Som du inspisere hjulene, må du kontrollere at hver hjulkapsel om forsvarlig festet, som en løs hjulkapsel kanskje ikke bare klikk, kan det bryte eller slutt faller ut av hjulet.
2

Trekk til hjulkapslene. Noen hjulkapsler vil kreve en Philips skrutrekker, mens andre kan kreve en hjulmutternøkkel. Trekk til hjulkapslene til hjulet slik at de ikke løs når du trekker i dem. Siden de fleste hjulkapsler er sammensatt av plast, være forsiktig så du ikke over-stramme hjulkapsler, som de mest sannsynlig til å sprekke opp ekstra stress.
3

Fjern push-on hjulkapsler og inspisere stål oppbevaring ring og plast feste ben for sprekker. Skulle et stykke plast har sprukket, er det mulig det kunne spinne rundt inne i hjulkapsel akkurat som en artikkel av klær ville gjort i en spinnende vaskemaskin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67730.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer