Hvor å Test en Honda CB750 Motorsykkel Stator

The Honda CB750 lading systemet består av et batteri og dynamo som virker sammen for å holde motorsykkelen elektriske system i drift. Generatoren består av to deler, en stator og en rotor. Statoren består av tre spoler viklet rundt en jernring. Statoren blir stående stille mens en elektromagnetisk rotor er spunnet av motorkraft inne i jern ringen. Denne handlingen induserer elektrisk kraft for motorsykkelen. Diagnostisere en mistanke problem med en stator er en rask og enkel jobb. Du trenger
Digital multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og ta det opp til normal driftstemperatur. Slå av motoren og fjern venstre dekselet ved å trekke det forsiktig ut av gummi hold-down maljer.
2

Koble dynamo elektriske kontakten plassert under venstre sidedeksel. Kontakten kan identifiseres ved et enkelt fem ledningsforbinderen med tre gule, en svart og en hvit ledning.
3

Sjekk for kontinuitet med et digitalt multimeter mellom hvert gule terminal fører til dynamo. Plasser en sonde av multimeter til en gul ledningen og plasser den andre fører på noen av de to gjenværende ledningene. Den angitte motstand mellom hver av de gule ledningene er ca 0,41 til 0,51 ohm. Bytt statoren hvis noen leser mellom de gule ledningene viser ingen kontinuitet. Ingen kontinuitet indikerer en ødelagt svingete inne i statoren.
4

Sjekk for kontinuitet mellom alle fem ledning til jord. Plasser en bly i multimeter til en ramme bakken og sette den andre kabelen til hver av de fem ledninger i sin tur. Sett på statoren hvis noen av terminalene viser kontinuitet til jord. Kontinuitet til jord indikerer en kortsluttet ledning innenfor statoren.
5

Koble fem-leder kontakten og erstatte den venstre sidedeksel etter alle reparasjoner er fullført.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67219.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer