Defekte tennspolen Symptomer

En tennspolen styrer spenningen sendt til motorens tennplugger under oppstart. Komponenten er i realiteten et signal booster, forsterke en 12-volts starter avgiften til så mye som 40 000 volt i henhold til AA1 Car. Når denne komponenten svikter det kan føre til ytelsesproblemer for bilens motor, inkludert redusert akselerasjon. En dårlig tennspolen må skiftes ut umiddelbart for å unngå å bli strandet på siden av veien. Tennings

tenningsfeil spoler påvirker hver motor sylinder forårsaker det å bli tent dårlig, ifølge bilreparasjoner nettstedet AA1 Car. Denne tilstanden oppstår som oftest under akselerasjon når motoren er under belastning. Misfires kan hoppe fra sylinder til sylinder forårsaker stall outs og alle, men krøpling motoren. I motorer med en distributør-mindre tenning, kan en enkelt feil tennspolen bare føre til feiltenning av ett eller to motoren sylindere. Disse systemene er lettere å diagnostisere enn distributør-baserte tenning.
Check Engine Light og Rough Running

Kjøretøyet kan oppleve tøffe driftsforhold som svak motorytelse forårsaket av en defekt tennspole. Dette er ofte referert til som en mangel på "stå opp og gå." Motoren kan ikke bli tent, men i stedet ser ut som om det krever mer gass for å komme opp til hastighet. Ifølge AA1 bil, kjøretøy som bruker motorer laget etter 1996 har om bord datasystemer som oppdager feilkoder utløst av sviktende tenning sløyfer. Dette kan føre til at datamaskinen til å belyse bilens gul "check engine" lampen på dashbordet.
No-Start Tilstand og motorskader

En defekt tennspolen påvirker betydelig spenningen reiser til motoren. Som et resultat, kan det hende at motoren ikke har betydelig makt for å fullføre tenningen prosessen resulterer i et nei-start tilstand. Gjentatte startforsøk kan forårsake skade på bilens tennplugger som disse komponentene får en kostnad hver gang tennspolen forsøker å øke spenningen signal fra starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65963.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer