Tegn på en Fuel Filter Going Bad

Når dieselfilter i bilen, som filtrerer støv og rusk fra drivstoff før det kan komme inn i motoren, blokkeres og ikke virker som den skal, vil motoren oppleve mange problemer. Folk ofte misdiagnose brennstofffilter problemer fordi de etterligner andre problemer med bilen. Men det noen faresignaler som du kan være oppmerksom på, og hvis du ta problemet tidlig, kan du forlenge motorens levetid, øke bilens drivstofføkonomi og spare penger på bilreparasjoner. Mangler motor på motorvei-hastigheter

En felles advarsel tegn på at et drivstoffilter går dårlig er at motoren vil begynne å gå glipp av på riksveg hastigheter fordi drivstoffet er tilstoppet, og er ikke slik at tilstrekkelig drivstoff til motoren, ifølge Aa1car.com. Når motoren bommer, motoren vil rykk. Ofte ganger, vil motoren stammer for noen få miles og deretter være greit for de neste 30 miles eller så. Folk vil ofte anta at dette problemet er enten en dårlig tennplugg eller en sending går dårlig når det faktisk er det en dårlig drivstoff filter.
Misfiring eller steiler på Acceleration

En annen advarsel tegn på en dårlig drivstoff filter er hvis du legger merke til bilen miste makten som du prøver å akselerere, ifølge Jiffylube.com. Når du trykker på gasspedalen og begynne å plukke opp makt, vil bilen plutselig virke som den mister kraft og vises som om den vil dø, men da bilen vil gjenoppta akselerasjon.
Vanskelighetsgrad Starter

En motor er avhengig av drivstoff for å starte. Hvis drivstoffet er tilstoppet, vil det ikke gi nok drivstoff inn i motoren, og derfor motoren ikke vil sveiv i det hele tatt. Hvis lampene og makt vinduer fortsatt jobbe i bilen, men motoren vil ikke snu, er det en god sjanse for drivstoff filteret er dårlig.
Strømtap

Med redusert Brennstoffyllestussen som et resultat av en tett drivstoff filter, blir motorens forbrenning sterkt redusert. Som et resultat, vil du legge merke til et tap av makt i bilen fordi den dårlige Brenselfilteret hindrer normal motoreffekt.
Uberegnelig Tomgang

Et annet symptom på en dårlig drivstoffilter er når kjøretøyet rykk og gjør en hakkende lyd på tomgang. Dette er også en følge av at motoren har sin Brennstoffyllestussen begrenset av en dårlig filter. Uten tilstrekkelig drivstoff til forbrenning, vil motoren ha en grov tomgang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64926.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer