Symptomer på dårlig timing i en 2G DSM

The Eclipse 2G er et andregenerasjons bil produsert av Mitsubishi som har en motor av Diamond-Star Motors (DSM). Bilens motor timing styrer tenning av drivstoff ved å produsere en gnist på en presis tid i sylinderens slag. Dette sikrer at drivstoffet brenner helt og jevnt i Eclipse 2G sylindere. Når timingen blir feil innstilt, for eksempel fra en strekk timing belte eller kjede, starter bilen å kjøre dårlig, produsere symptomer som indikerer timingen må korrigeres. Dårlig ytelse

Når timingen er dårlig, er den gnisten klarer å tenne alt drivstoffet i en sylinder. Dette fører til ufullstendig forbrenning og reduserer motorens ytelse. Eclipse er topp hestekrefter vil slippe spesielt og akselerasjon vil ta lengre tid. Under hard akselerasjon mens du taster motorveier, forårsaker dårlig timing stamming og nøling i motoren. Hvis timingen er veldig off, kan bilen stoppe mens du kjører.
Motorstøy

Hvert stempel slag i en sylinder produserer en lyd som skyldes forbrenning. Dersom timing er av, vil stempelet ikke få det til toppen av sylinderen før drivstoff tenning. Dette fører igjen til en motor knock. Du kan også høre en distinkt metallisk pinge lyd under tung akselerasjon.
Lengre Starter

Under tenningen, er drivstoff trekkes inn i sylinderen, der det er antent av en gnist. Når drivstoffet er antent for tidlig, er imidlertid stempelet hindres på sin vei til toppen av sylinderen. Dette fører til svak start og og lange omsetning ganger. Når drivstoffet er antent for sent, blir drivstoffblandingen lene og kan gjøre start umulig. Dette bærer Eclipse 2G startbilde ned raskere, noe som resulterer i kortere del liv.
Forsiktig

Feilaktig innstilt motor timing forårsaker ujevn vridningsstivhet kraft på motordeler. Hvis en gnist ikke klarer å tenne drivstoffet, kan stempelet har fullført sitt slag uten begrensning, noe som resulterer i sylinderen slitasje. Hvis drivstoffet antennes for tidlig, møter stempelet motstand under sin kompresjonsslaget, noe som resulterer i bøyd eller brukket stempelstenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68330.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer