Actron Scanning Tools

Actron er et selskap som spesialiserer seg på bil diagnostiske verktøy, inkludert skanneverktøyene, elektriske testere og batteritester. En skanning verktøyet kan du kjøre diagnostiske tester på bilen din for å finne ut hva som er galt, og du kan også bruke disse verktøyene til å vise og /eller slette feilkoder, inkludert check engine lys. Alle disse verktøyene er kompatibel med on-board diagnose II (OBD II) systemer. AutoScanner Plus

CP9580 AutoScanner Plus med CodeConnect lar deg søke etter feilkoder, og det vil også prioritere fikser basert merke, år og modell av kjøretøyet. Den CodeConnect funksjonen kan du vise detaljert informasjon om feilkoder, og verktøyet vil fortelle deg om det er ytterligere informasjon tilgjengelig om det aktuelle feilen. Andre funksjoner i dette verktøyet inkluderer at du kan fange sanntidsinformasjon om motoren din, og det kan du også se på og slette blokkeringsfrie bremser (ABS) koder. Du kan sjekke om den nåværende tilstanden til OBD-systemet, og du kan sende noen diagnostisk informasjon til din personlige datamaskin. Den kommer også med en Universal Serial Bus (USB)-port som lar deg koble denne enheten til datamaskinen. Som i 2010, koster dette verktøyet $ 299,99.
AutoScanner CP9575

Du kan bruke dette verktøyet på både OBDII og controller area network (CAN) protokoll kjøretøy, og dette verktøyet lar deg bestemme hvorvidt systemet fungerer som det skal baseres på informasjon i sanntid. Den leveres med en skjerm som lar deg se kode informasjon, og du kan også vise fryse ramme og drive syklus informasjon. Andre funksjoner i dette verktøyet er at du kan vise gjeldende status for din OBD systemet, og du kan se på gjeldende og kommende diagnostiske feilkoder (DTC). Dette verktøyet har også en USB-port, og den er kompatibel med alle biler laget fra 1996 til i dag. Som i 2010, koster dette verktøyet $ 144,99.
Elite AutoScanner

Elite AutoScanner CP9185 koster $ 429,99 i 2010, og både forbrukere og fagfolk kan bruke dette verktøyet . Den lar deg lage visuelle grafer av motoren din data informasjon, og du kan sende denne informasjonen til datamaskinen. Du kan ta opp og spille av kjøretøy feil data, og den kommer med en USB-ledning, noe som gjør at du kan koble den til datamaskinen og hente programvareoppdateringer fra selskapets nettside. Dette verktøyet er kompatibelt med de fleste Ford, General Motors og Chrysler biler, og den er kompatibel med CAN-protokollen biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65911.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer