Symptomene på en bråkete Dynamo

Generatoren er kraftproduksjon system i motoren din. Når dynamoen kjøres, lader batteriet seg så lenge bilen er i gang. Hvis dynamoen ikke fungerer eller er feil å gi strøm til batteriet, bilen vil bare være i stand til å kjøre i noen minutter på batteridrift alene. Hvis du har en støyende dynamo, kan du begynne å diagnostisere problemet selv ved selektivt å eliminere en rekke problemstillinger en om gangen til du finner problemet. Loose Drive Pulley

Sjekk drivhjulet for rallende ved å holde den med hånden og teste den ved å riste den frem og tilbake. Det bør være svært lite spill. Hvis skivene er løs, stram skivene ved hjelp av en skiftenøkkel på skivene mutter i sentrum.
Loose Montasje bolter

dynamo holdes på plass av en serie av bolter. Av de løsne noe over tid, slik at dynamoen å skrangle. Sjekk at boltene og trekk til ved behov.
Slitte eller skitne Dynamo Lagrene
p Hvis lagrene i dynamoen din er slitt eller skitten, drive-akselen generatoren vil ha en hard tid iorden, forårsaker varme for å bygge opp og ekstra belastning på dynamoen. Hvis dynamoen ikke spinner fritt, kan lageret bli slitt og hele enheten må repareres eller erstattes av en profesjonell.
Defekt Stator

stator inne i dynamoen er en serie av elektro-magneter som lager vekselstrøm til å lade batteriet. Hvis statoren er dårlig, kan det ikke lenger være å gi nok strøm til å lade batteriet. Du må teste for åpne kretser og for en skikkelig jording i statoren

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65910.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer