Slik feilsøker en 2005 Chevrolet Cobalt

Basen trim av 2005 Chevrolet Cobalt har en firesylindret 2,2-liters motor. Air-condition, en justerbar ratt, klut seter, en koffert lys og inngangsdør lommer er blant de funksjonene som finnes i denne modellen. Det kan være vanskelig å vite hva som må fikses eller byttes på Chevrolet Cobalt fordi det er bygget med en kompleks rekke deler. To måter å feilsøke Cobalt er å undersøke produsentens minner og generelle feilsøkingstips. Instruksjoner
en

Kontroller den elektriske servostyringen motor på Cobalt hvis rattet på bilen er vanskelig eller umulig å slå ved lave hastigheter. Servostyring motor installert på Cobalt din kan være en av mer enn én million feilfunksjonerende tidligere tilbakekalt av GM som fortsatt må skiftes ut. Denne delen er dekket av GM, kontakt din Chevrolet forhandler for tilbakekalling veiledning
2

Undersøk hodelykt forsamlinger av Cobalt din når fronten på bilen er vanskelig å se om natten fra en side-visning.. De hodelykt forsamlinger kan mislykkes i å samsvare med United States Department of Transportation sin føderale motorkjøretøy sikkerhetsstandarder fordi reflekterende pære skjold har blitt løs eller ødelagt på grunn av vibrasjoner mens bilen er i bruk. Bytt begge hodelykt forsamlinger med nye enheter.
3

Finn universalledd på baksiden av bilen når du hører en clunking støy som du flytter transmisjonens tannhjul. Den universelle felles kan ha blitt slitt, skadet eller løs, krever reparasjon eller utskifting.
4

Kontroller plater og trommer av bremsene hvis du hører en tappe støy mens du trykker på bremsepedalen for kobolt. Platene eller fat kan bli slitt, løs, ødelagt eller skadet. Undersøke bremsen backing plate for å se om det har blitt ødelagt, skadet eller slitt og sjekke bremseskiver for å sikre at de ikke er skjev eller har en ujevn overflate. Kontroller brake rotors og trommer for å se om de er rett og slett ute av justering.
5

Finn motoren temperatursensor hvis Cobalt sin instrumentpanelet målere ikke fungerer som de skal når motoren er i gang. Sensoren kan være defekt og må skiftes ut. Undersøke det elektriske systemet i Cobalt å sikre at du ikke har et kort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67602.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer