EGR tidsforsinkelse Switch Symptomer

Når temperaturen i et bilens motor økning over 2500 grader F, farlig nitrogenoksider skjema og eksosanlegget avgir dem inn i miljøet, noe som fører til luftforurensning. En bilens EGR ventil regulerer og begrenser utslipp av nitrogenoksider ved å injisere dem inn i inntaket system der de blir utvannet og mindre giftige. Tidsforsinkelsen bryteren er en komponent i EGR ventil og den bestemmer når ventilen vil åpne for å slippe igjennom nitrogenoksider. Hvis denne bryteren svikter, vil den EGR ventilen ikke fungerer ordentlig, og noen symptomer kan oppstå. Dårlig Idle

tidsforsinkelse bryter hindrer EGR ventilen åpnes når et kjøretøy er motoren er startet. Hvis bryteren ikke klokkeslett, åpningen av ventilen, kan kjøretøyet vise tomgang problemer. Det kan riste eller skjelve på tomgang eller helt stall ut.
Ingen Vacuum Delay

EGR tidsforsinkelse bryter regulerer når vakuumet starter etter et kjøretøy skrur. Det forsinker vanligvis vakuum for 35-90 sekunder, men hvis bryteren er defekt, kan vakuum slå på så snart du starter bilen. Du vil ofte høre vakuum klart og det kan fortsette å kjøre uten å slå av. Dette indikerer tidsforsinkelsen bryteren er feil å telle ned før utløse vakuum.
Sjekk motoren lys

motorkontrollmodulen, en datastyrt kontroll bord innen motoren, overvåker alle kjøretøy funksjoner, herunder tidsforsinkelse bryteren og andre EGR komponenter. Modulen tester med jevne EGR-systemet for å sikre at det fungerer som det skal, og hvis den oppdager noen problemer i systemet, utløser det check engine lyset på bilens dashbord. En kode som representerer EGR ventilen vil følge check engine signal, som indikerer EGR-systemet som problemet. Eksistensen av eventuelle defekte komponenter, som en dårlig tidsforsinkelse bryteren, kan utløse motorkontrollmodulen å sende signalet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66418.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer