Slik feilsøker en 1994 Saturn SC2

The Saturn bilen Selskapet ble dannet som et heleid datterselskap av General Motors i januar 1985. Siden da har selskapet utviklet flere forskjellige modeller, inkludert 1994 Saturn SC2. Den SC2 var en front wheel drive todørs coupe. Fordi det er så mange forskjellige deler som utgjør Saturn SC2 det kan være vanskelig å avgjøre hva som kan være årsaken til et bestemt problem med bilen. Følelsen, lyder, lukter eller ser ut av bilen eller et bestemt område av bilen kan hjelpe deg med å feilsøke hva som kan være galt. Instruksjoner
feilsøkingen ved hvordan bilen føles
1 p Hvis Saturn føles som den mangler strøm mens du kjører eller trå på gasspedalen, bør du undersøke distributør cap og distributør cap rotor kit til se om hetten er løs, slitt, sprukket eller skadet. Hvis distributør cap fungerer som den skal, bør du inspisere tennpluggene for å se om de trenger å byttes ut, så de PCV slanger i motoren for å se om de er tette og deretter wireset av motoren for å se om tennpluggen tilkoblinger er defekt på noen måte.
2 p Hvis bilen har en knocking stemning til det som du kjører, bør du inspisere drivakselen av kjøretøyet. Den banking kan skyldes en bøyd, løs eller ubalansert drivaksel.
3

Når du opplever boder mens du kjører, undersøke motorens forgasser. En defekt eller skitten forgasser vil hindre drivstoff fra fritt strømmer gjennom motoren og føre til at motoren stall.
Feilsøking ved å lukte
4 p Hvis du lukter råtne egg eller en svovel-lignende aroma kommer fra Saturn mens bilen går på tomgang eller kjører det flere deler som du bør inspisere å se om noen har mislyktes, og må byttes ut. Disse inkluderer oksygen sensor, katalysator, PCV ventil, forgasser og PCV slange. Du bør også sjekke om timingen spesifikasjonene til Saturn er riktig innstilt.
5

Når du lukter gass røyk som kommer fra bilen din etter at du har parkert det sjekk for å se om du har en manglende tanklokk . Du bør også se under bilen på samme side som drivstoff tank for å se om noen gass lekker fra tanken.
6

Lukten av brennende metall mens du kjører SC2 kan bety at hjullagrene eller hjulet hub lagrene har slitt ut og må byttes ut. Det kan også tyde på at clutch peiling har beslaglagt eller sviktet og er i behov av reparasjon.
Feilsøking Av Sound
7

En høy pitch sutre kommer fra motoren som du begynner kan det bety at starteren svikter, eller at svinghjulet er defekt. Hvis klynking kommer etter at motoren har startet mellomrommet mellom starteren stasjonen og svinghjulet kan være for liten og må justeres.
8

Knocking lyder kommer fra SC2 motor som du kjører midler du bør sjekke stang lagrene for å sikre at du har riktig type stang på plass og at lageret har tilstrekkelige klaringer fra hovedlagerområdet. Du kan også ha lavt oljetrykk eller lite olje i motoren for at den skal fungere sikkert.
9

skrapelyd som kommer fra under bilen mens du endrer tannhjul kan bety at overføring væske nivå er for lav. Du bør også sjekke clutch forsamlingen for å se om clutch trykkplate har slitt ut, om clutch platen skal erstattes og clutch montering for å se om den har blitt skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67135.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer