Hvordan sjekke Motorkode på en 2000 Toyota Corolla

Alle biler og lastebiler som selges i USA siden 1980-tallet har et on-board diagnose (OBD) datamaskin. Denne enheten overvåker en rekke sensorer i hele motoren, mange innen utslippskontroll og elektronisk bensininnsprøytning systemer. Hvis en sensor lesing faller utenfor sitt vanlige leie, lyser OBD varsellampen på instrumentpanelet folk flest kaller check-engine lys. På en 2000 Toyota Corolla eller andre kjøretøy bygget etter 1995, feilsøking årsaken til en sjekk-motor advarselen er et spørsmål om å lese den OBD-II diagnostisk kode lagret i datamaskinen hva du trenger
OBD-II kode leser
OBD-II-koden kryssreferanse
Vis flere instruksjoner
en

lest OBD (on-board diagnose) problemer med kode fra den diagnostiske datamaskinen. Kodeleserne er billig og allment tilgjengelig. Mange auto-deler butikker vil lese en kundes koden gratis, i håp om å så selge de nødvendige reservedeler.
2 Kode kryssreferanse diagrammer en finne i bøker eller på internett

Kryssreferanse koden med et diagram av OBD-II feilkoder å finne ut hvilken sensor lesing er utenfor rekkevidde. OBD-II-kodene er standardiserte på tvers av alle kjøretøy. En kode er et firesifret tall innledes med en bokstav, for eksempel P0420, som angir en feil katalysator.
3

Forskning fører av koder på internett eller på biblioteket. Det er mange online referanser som vil forklare feilkoder, eller du kan gå inn i modellen og koden i en søkemotor, for eksempel "P0171 Toyota Corolla." Er koder som begynner med bokstaven P relatert til drivverk, de med en B tyde på problemer i bilen, og en C-kode refererer til kabinettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65121.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer