Hvordan kan jeg få Trouble Codes for My '99 Nissan Altima?

A "check engine" lyset kommer på i 1999 Nissan Altima kan bety alvorlige problemer. På den annen side kan det bare peker i mindre problem som har en lett løse. Datamaskinen til din 1999 Nissan Altima bruker feilkoder å hjelpe mekanikerne diagnostisere spesifikke problemer med bilen din. Problemet er at mange bilforretninger, inkludert Nissan, lade ublu gebyrer bare for å bare diagnostisere problemet. Du kan imidlertid omgå denne utgiften ved å vite noen få, enkle biter av informasjon. Instruksjoner
en

kontakt auto deler butikker i ditt område og spør dem om de kan sjekke feilkoder på 1999 Nissan Altima. Mange auto deler butikker har disse håndholdte diagnostiske maskiner og kan kjøre de sjekker for gratis.
2

Drive umiddelbart til auto deler butikken og tillate dem å kjøre diagnostisk test. Den deler kontorist vil plugge den diagnostiske maskinen i en en liten jack /uttak som er plassert under dashbordet.
3

La deler kontorist å tyde kodene. Kodene vil fortelle deg og deler kontorist hvilke spesifikke delen er feil på 1999 Nissan Altima.
4

ut om den delen du trenger er lett eller vanskelig å fikse eller erstatte. Den deler kontorist vil ha en god ide som om jobben er vanskelig eller ikke. Hvis jobben er en enkel en, kjøpe en del, ta med bilen hjem og erstatte det. Hvis det er vanskelig, kjøpe en del og ta 1999 Nissan Altima til en hederlig mekaniker og tillate dem å endre det for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65120.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer