Problemer med EGR Ford Powerstroke

The Powerstroke diesel motoren er installert i Fords heavy-duty utvalg av lastebiler. Den Powerstroke eksos gass resirkulering (EGR) Systemet har problemer rapportert av mange eiere. EGR-systemet recirculates lastebilens eksos tilbake inn i motorens sylindere, redusere utslipp fra kjøretøy. Tette EGR-kjøler

EGR på Ford Powerstroke er utsatt for tilstopping på grunn av avsetninger som kan føre til at motoren er temperaturen å stige, samt tap av kjølevæske. Når EGR kjøler svikter, vil motoren overopphetes, noe som skaper flere problemer blant annet økte utslipp og redusert drivstofforbruk. EGR-kjøleren må renses eller skiftes ut med jevne mellomrom som en del av Powerstroke sin vedlikeholdsplan. EGR kjølere installert på 2004 modellene ikke klarer på en høyere rente på grunn av en design feil. EGRs installert etter 2004 er lengre og firkantet, noe som skaper en større overflate for rusk å bygge opp, mens EGR kjølere installert i modeller laget før 2003 er runde.
Tett EGR Valve

Ford Powerstroke EGR ventil kan tette opp på grunn av kvaliteten på drivstoffet som brukes i kjøretøyet og overdreven tomgang. Rusk bygger seg opp i EGR ventilen fordi diesel brenner ved lavere temperatur, noe som skaper mer rusk enn med bensin. Sot produsert fra diesel kan tette EGR ventilen raskt. Denne EGR problem i Ford-Powerstroke i sin tur fører til problemer med turbolader, slik som steiling eller misfires. En høyere kvalitet diesel, for eksempel en Cetane nivå på 45 eller bedre, må brukes i Powerstroke, og EGR ventilen må rengjøres regelmessig.
EGR Failure

Et vanlig problem med Ford Powerstroke EGR er fullstendig feil som skyldes et vakuum lekkasje. EGR tar avgassene og sender dem tilbake inn i motoren, noe som reduserer de kjemikaliene sluppet gjennom eksosanlegget. Et vakuum lekkasje vil føre til at EGR å jobbe hardere, overoppheting av enheten. Når EGR arbeider over normal motortemperatur, vil det mislykkes. EGR må byttes ut, men dette løser ikke problemet før vakuum lekkasjen er funnet og reparert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66848.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer