Hvordan Reset CPU på en 2001 Ford Taurus SES

Nesten alle moderne biler har en elektronisk motor - styringssystem. I hjertet av dette systemet er motorens CPU , som kontrollerer drivstoff flyt, throttle innganger og andre diagnostiske funksjoner. Tilbakestille CPU på Ford Taurus vil stilles tilbake til fabrikkinnstillinger og også klarner diagnostiske feilkoder som utløser varsellys på dashbordet . Tilbakestille CPU for å fjerne feilkoder er ikke anbefalt fordi disse kodene fortelle både sjåføren og servicetekniker hva som er galt med bilen. Du trenger
Kombinasjonsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Pop åpne panseret med hette slipper nær bunnen av sjåføren side foten godt . Grab utløseren på panseret og presse opp for å løsne .
2

Koble terminalen kabler fra batteriet ved hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel. Koble den negative kabelen først og den positive kabelen andre .
3

Vent minst 15 til 20 minutter for CPU å nullstille seg til fabrikkinnstillingene. Alle elektronikken i bilen , inkludert radio forhåndsinnstillinger, vil gå tilbake til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.
4

Koble den positive terminalen kabelen til batteriet ved hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel. Koble den negative terminalen kabelen og lukk panseret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66084.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer