Hva er tegn på en sviktende Ignition Coil?

The tenningssystemet i et kjøretøy genererer og lagrer strøm, overføre den til tennpluggene. Tennpluggene i sin tur føre til en gnist i sylindrene, tenner drivstoff og luft. Forbrenningen av brenselet og luft er det som beveger en bil på veien. Tennspolen er en viktig del av bilens tenningssystem siden den beveger den elektriske strømmen til distributøren og videre til tennpluggene. Steiling Out

En bil med en sviktende coilen vil ha en svak gnist. Gnisten kan være nok til å få bilen i gang og kjører på lave turtall, men så snart bilen begynner å akselerere, boder motoren ut. Dersom gnisten er lav, så mer drivstoff og luft kommer inn i sylindrene, er tennspolen ikke er i stand til å sende en større mengde av elektrisitet til tennplugger. Luften og gass blir tvunget inn i sylindrene kan også blåse det lille gnist det er ute, slik at motoren til å stoppe ut.
Ingen Start-
p Hvis bilen gjør ikke starte, årsaken er muligens en dårlig tenning coil. Prøv å vri nøkkelen i tenningen og lytt etter en klikkende lyd. Ingen klikkelyd under panseret på bilen betyr motorens tenning systemet har sviktet. En tenning coil som har brutt vil gjøre det så ingen gnist når tennpluggene, noe som betyr uansett hvor mye luft og drivstoff gjør det inn i motoren, blir det ingen forbrenning.
Oil Lekkasje

De fleste tenning spoler er i en bolig som er fylt med olje. Denne oljen er utformet for å holde spolen kjølig og arbeidende. Hvis spolen varmer opp for mye det kan bryte. Hvis du ser olje rundt tennspolen boliger, sjansene er gode for det er et tegn på tennspolen må skiftes før det helt svikter. Oljen vil se klart, i motsetning motorolje som har rusk i den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64932.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer