The Battery i Min 1992 Jeep Cherokee vil ikke bo Ladet

Det er flere grunner til at batteriet på 1992 Jeep Cherokee ikke kan holde belastet. Ett av en rekke problemer med bilens ladesystem kan føre til at batteriet å stoppe lading eller slutte å opprettholde en belastning. Det finnes flere forskjellige potensielle problemområder du kan sjekke for å få et inntrykk av om problemet er selve batteriet eller hvis kjøretøyet må gå til mekaniker for reparasjoner. Instruksjoner
en

Åpne panseret og undersøke batteriet forsiktig. Sprekker i batterikassen, kan korrosjon på terminaler eller løse ledninger eller begrunnelse alle føre til at batteriet ikke å skikkelig drive Jeep Cherokee.
2

Sjekk batteripolene og sørge for at de er festet tett og klar av korrosjon. Du må kanskje bruke en skiftenøkkel til å stramme dem hvis de er løse.
3

Sjekk Serpentine beltet for Cherokee dynamo og sørge for at det ikke er noen åpenbare problemer, som for eksempel en løs eller ødelagt belte eller skivene.
4

Ta batteriet ut av bilen og ta det med til en lokal innretning som utfører gratis batteri testing. Vanligvis, de fleste butikker som selger bildeler batterier tilbyr denne tjenesten, inkludert nesten alle de store auto deler forhandler. Hvis batteriet ikke holde en belastning når det er testet, er batteriet for gammel og må byttes ut.
5

Sjekk din dynamo for å sikre at den gir en nøyaktig kostnad. Du kan gjøre dette ved å kjøpe en spenning meter på ditt lokale auto deler butikken og hooking det opp til Cherokee dynamo som ledes av den enkelte måler instruksjonsboken. Spenningen meter vil gi deg beskjed hvis dynamoen er å produsere nok av en kostnad for å drive bilen. Hvis det ikke er det, må du ta Cherokee til en mekaniker slik at han kan avgjøre hva som forårsaker dynamoen feil og reparere den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66397.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer