Hva er symptomene på en Broken CV Joint?

En CV eller konstant hastighet felles er et ledd som kobler bilens girkasse til drivhjulene på en bil. Skjøten kalles konstant hastighet fordi den er i stand til å opprettholde den samme hastighet som den selv slår med hjulene på en bil. A cv felles er dekket av et smøremiddel, og kan ikke utsettes for ytre forurensninger som støv, eller den vil slites ut for tidlig. En gummi støvel dekker CV leddene i en bil, men disse støvlene kan sprekke og slites ut. Popping eller klikke
p Hvis bilen din gjør en popping eller klikke støy bare når det går gjennom svinger, er det et sikkert tegn på en CV joint må byttes ut. Hvis du ikke er sikker på å klikke mens du slår skyldes en slitt CV joint, det er en test for å bekrefte en CV joint er årsaken. Gå til en tom parkeringsplass hvor du har rikelig med plass unna hindringer. Sette bilen i revers, vri rattet helt til den ene siden og drive bakover i en sirkel. Gjør dette for hver retning, venstre og høyre. Dersom klikk støyen er høyere når bilen er å snu i revers, så kilden er en slitt CV joint.
Humming

Noen ganger kan en CV joint mangler smøremiddel slik mye det fører til en humming eller growling støy mens bilen kjører på veien. Denne støyen er konstant mens kjøretøyet er i bevegelse. Det er andre årsaker til disse typer lyder, for eksempel slitte aksellagringen i overføringen.
Vibrasjon

En slitt CV felles kan føre til at kjøretøyet til grøsse. Når bilen akselererer, kan for mye bevegelse i en CV joint føre til at kjøretøyet skal grøsse, men så kan også andre problemer som slitte motorfester. En vibrasjon som blir verre når bilen går fortere kan også være fra en slitt CV joint. Hvis det ikke er CV joint, kan det være fra et dekk som må være balansert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64931.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer