Hvordan fikse lekk drivstoff sprøytebrukere på Jeeps

The Jeep injektorer kontrollere injeksjon av drivstoff under trykk inn i forbrenningskammeret i motoren. Injektorer elektronisk styrt og sprøyte brennstoffet i små doser for å tillate drivstoff å kombinere flere jevnt med luft i forbrenningskammeret. Injektorer er montert inn din Jeep motor og drivstoff linjer og er sikret på plass med O-ringer. Vibrasjon og dekomponering av O-ringer kan resultere i lekkasje på høytrykksiden drivstoffledningen eller fra det punkt av forbindelsen til motoren. Trykksatt drivstoff linjer vil piple en konstant flyt av drivstoff gjennom utette pakninger, med mindre reparert. Instruksjoner
Leak Identifikasjon
en

Slå Jeep tenningsnøkkelen til "elektronikk bare" modus. Bensinpumpen vil presse drivstoffsystemet.
2

Inspiser drivstoff injektorer for lekkasjer. Vibrasjon, korrosjon og materiell nedbrytningsprodukter kan føre til svikt i O-ringer fester injektoren til drivstoff skinner eller motor. Dersom brenselet lekker på drivstoff tog forbindelse, bør den O-ringen skiftes. Hvis drivstoffet lekker inne i motoren - som kan være dokumentert av Jeep kjørecomputer rapportering mager eller rik drivstoff til luft forholdstall for en sylinder - injektoren skal skiftes ut. Både O-ring utskifting og injektor erstatning vil kreve fjerning av injektoren.
3

Ta ut nøkkelen fra tenningen.
Fuel Injector fjerning

4

trykket i drivstoffsystemet. Koble fra drivstofftilførselen sikkerhet cut-off switch - som deaktiverer bensinpumpe - og start Jeep å konsumere drivstoff i linjene for å redusere trykket, deretter koble fra batteriet
p Hvis din Jeep ikke er utstyrt. med et drivstoff sikkerhet cut-off switch, koble fra batteriet og fjerne et drivstoff linje for å redusere presset på linjen. Fange noen drivstoff i en ren kopp og gå tilbake til tanken. Erstatte drivstoff linje.
5

Fjern eventuelle komponenter som kreves for å få tilgang til drivstoff skinner eller drivstoffrør koblet til drivstoff injektoren. Luftinntak rør, vaccuum rør, elektriske plugger og bolt on-enhetene bør være nøye dokumentert å tillate erstatning når injektoren har blitt behandlet.
6

Koble drivstoff rail fra motoren. Noen drivstoff skinner er boltet til motoren for å redusere vibrasjoner. Fjern bolten og sett til side.
7

Trekk støpselet på drivstoff injektoren. Flytt pluggen bort fra injektoren.
8

Fjern drivstoff rail fra toppen av injektoren. Rock the fuel rail og tilbake og trekke direkte bort fra injektoren. Injektoren holdes på plass med en O-ring. Når brenselet skinnen er fjernet, inspisere injektoren for å sikre at O-ringen er på plass. Dersom O-ringen er ikke på injektoren, hente O-ring fra drivstoffet jernbaneforbindelse.
9

Fjern injektoren fra motoren. Ta tak i injektoren med hånden din og dra direkte bort fra motoren. Fjern O-ringene fra injektoren og kast.
Injector Vedlikehold
10

Inspiser injektor for lekkasjer eller skader. Hvis injektoren er allerede bekreftet som skadet, eller inspeksjon avdekker skader, kast injektoren.
11

Installer nye O-ringer på injektoren. Den injeksjonsdyse og drivstoff skinne koblingspunkt vil hver ha en O-ring installasjonssted. Før du installerer den nye O-ringer, frakk dem med et tynt lag av motorolje. Motoren vil oljen smøre O-ringen under installasjonen for å redusere sannsynligheten for å rive. Smøring vil også bistå i riktig plassering av O-ringen i brenselet rail eller motor. Ved utskifting av injektoren, kan den nye injektor har O-ringer installert. Smør O-ringene før du installerer injektoren på motoren.
12

Trykk injektoren, dyse enden først, inn i injektoren hullet på motoren. Du kan føle en svak popping sensasjon som injektoren O-ring sitter i drivstoffet injektoren hullet. En riktig plassert injektor vil motstå fjerning fra motoren.
13

Installer drivstoff rail på drivstoff injektor. Trykk på drivstoff rail på koblingspunktet til injektoren er fullt sitter i brenselet rail. Riktig plassert rails vil motstå fjerning.
14

Bytt motorkomponenter fjernes for å få tilgang til drivstoff injektoren.
15

Koble Jeep batteri. Vri tenningsnøkkelen til elektronikk modus og vente 10 sekunder slik at bensinpumpen å trykksette systemet. Inspiser drivstoff rails og drivstoff linjer for lekkasjer. Start Jeep for å bekrefte installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67284.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer