Slik feilsøker en 2001 Chevy Truck

Din 2001 Chevy lastebil drives av en elektronisk styreenhet . Den elektroniske styreenheten , eller ECU , samler informasjon om kritiske systemer på lastebilen ved hjelp av ulike sensorer , solenoider , og ventiler som sender viktig informasjon til ECU. Når det er et problem , genererer ECU og lagrer en feilkode . Dette utløser også "check- engine" lyset på dashbordet . Når dette skjer , må du vite hvordan du skal feilsøke Chevy truck slik at du kan fikse det . Du trenger
OBD ( ombord diagnostisk ) scan verktøy
Vis flere instruksjoner
en

klatre inn i driver's -side fotbrønnen og finne 16 -pinners kontakten til igjen av hovedsikringen panel . Dette er den ombord diagnostisk tilgang port .
2

Plugg OBD verktøyets pluggen i tilgang port og slå på verktøyet. Deretter slår tenningen på "ON " posisjon.
3

Trykk på " Start" på skanningen verktøy, hvis det er en knapp for det. Noen OBD skanneverktøyene har ikke denne knappen . Vent i stedet for at verktøyet skal starte opp og vise " OK " på skjermen . Dette vil indikere at skanningen verktøyet har hentet alle feilkoder fra datamaskinen.
4

Slå av tenningen og koble skanning verktøyet. Bruk Chevy lastebilens tjeneste for å oversette de feilkoder generert av ECU .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65134.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer